Πέτρος Κωστόπουλος: «Όταν ήμουν στο Παρίσι έκλεβα από τα σούπερ μάρκετ για να φάω κρέας»
Late night shows

Πέτρος Κωστόπουλος: «Όταν ήμουν στο Παρίσι έκλεβα από τα σούπερ μάρκετ για να φάω κρέας»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Όταν ήμουν στο Παρίσι έκλεβα από τα σούπερ μάρκετ για να φάω κρέας»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς χαλαρώνει μέσα στη μέρα του μετά τη δουλειά.

Όπως αποκάλυψε, του αρέσει πολύ να βλέπει αγώνες μπάσκετ αλλά και ταινίες μαζί με τον γιο του, Μάξιμο.

«Κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή θα δω το μπάσκετ του Ολυμπιακού. Γενικά μου αρέσει το μπάσκετ της Euroleague. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι στην ομάδα αυτή, λόγω ήθους. Κάνουν χαβαλέ, πετάνε την μπάλα. Κάθε οικογένεια θεωρώ ότι πρέπει να πάει το παιδί του σε ομαδικό άθλημα. Επίσης, βλέπω συνέχεια ταινίες. Το Maestro μου άρεσε πολύ, ήταν καλοφτιαγμένο. Ειδήσεις αποφεύγω να τις δω γιατί μπορεί να μου φέρουν την κατάθλιψη».

«Θα έκανα ξανά late night. Το είχα ερωτευτεί, είναι η μόνη εκπομπή που θα ήθελα να ξανακάνω. Στο εξωτερικό πάνε όλοι οι πολιτικοί ενώ εδώ θα έτρωγαν “κράξιμο”. Για παράδειγμα, πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Νεφέλη Μεγκ και η κοπέλα έφαγε κράξιμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί».

«Στα προσωπικά μου είμαι καλά αλλά δεν έχω κάποια σχέση. Μετά το διαζύγιο ήθελα να έχω γρήγορες σχέσεις. Υπήρχαν διαστήματα που ερωτεύτηκα αλλά για πολλούς λόγους δεν έμεινε. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα. Μου αρέσει να τελειώνω τη δουλειά μου, να μαγειρεύω, να έρχεται ο γιος μου και είμαι μια χαρά».

«Πήγα σπούδασα στο Παρίσι. Και ο γιος του ταξιτζή, έκλεβα από τα σούπερ μάρκετ για να φάω κρέας. Ο πατέρας μου δεν είχε να με βοηθήσει αλλά πέρασα υπέροχα γιατί ήμουν στο Παρίσι. Έβλεπα τον Σηκουάνα, την Παναγία των Παρισίων. Όποιος θέλει μπορεί να το κάνει. Δούλευα σε οικοδομή, σε ξενοδοχεία το καλοκαίρι, ταξιτζής στο Βόλο το βράδυ. Ντράπηκα μια μέρα γιατί όταν μια γκόμενά μου που της εμφανιζόμουν πλούσιος, με είδε σαν ταξιτζή».