Πέτρος Κωστόπουλος: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Κατά διαστήματα έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή»
Late night shows

Πέτρος Κωστόπουλος: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Κατά διαστήματα έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Κατά διαστήματα έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή»

Η πολιτική, η «πτώση» και η απομάκρυνση από δήθεν φίλους

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Μου ανεβάζει την αδρεναλίνη η τηλεόραση. Αυτοί που παίζουν χαρτιά έχουν έλλειψη αδρεναλίνης λένε. Κόλλημα με τζόγο είχα όταν ήμουν φοιτητής. Κάθε μέρα έπαιζα πόκα.

Μπορεί να φανεί λίγο μελό και σαν όλα αυτά που λένε όλοι στην τηλεόραση, είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μου. Επαγγελματικά είμαι για αυτό που ξεκίνησα το 1997, το “ΚΛΙΚ”. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή τότε. Υπήρχαν 4-5 περιοδικά που πάτησα πάνω. Ο Τερζόπουλος ήθελε να κάνει ένα μικρό περιοδικό που θα λεγόταν Snob και του λέω “Τι, Snob;”. Τότε διάβαζα περιοδικά, έκοψα σελίδες από διάφορα και έκανα ένα ολοκληρωμένο. Του το πήγα να το δει και μου είπε “πάμε”. Όταν δεν πήγαινε καλά το “ΚΛΙΚ”, στο 4ο τεύχος έβαλα μέσα ένα προφυλακτικό γιατί ήταν η εποχή του AIDS και τότε πήρε τα πάνω του. Καταλάθος έγινε!».

Το Ευρωκοινοβούλιο και η άρνηση να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική

«Εγώ δούλεψα 4-5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα. Δεν το εκτιμώ καθόλου γιατί και οι αποφάσεις που παίρνουν είναι συμβολικές. Πέφτουν πολλά λεφτά και τότε γινόταν άλλη απάτη. Έπαιρναν τεράστιο μισθό, εγώ έπαιρνα διπλάσιο από του πρωθυπουργού, πήγαιναν και έπαιρναν έξτρα χρήματα για τις επιτροπές. Δεν έχω καμία εκτίμηση στην Ευρωβουλή. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει αλλά όχι στο αποφασιστικό κομμάτι. Τότε δεν πήγαιναν μαϊντανοί, πέρασαν μεγάλα ονόματα. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποιον μεγάλο όνομα».

«Μου πρότειναν να ασχοληθώ ξανά με την πολιτική αλλά δεν ήθελα. Σταμάτησαν όταν ήμουν 32 χρονών και έφυγα συνειδητά. Οι φίλοι μου ήταν όλοι “βαρεμένοι” στο κεφάλι. Θέλαμε να έχουμε μαλλιά, να πηγαίνουμε στα κλαμπ το βράδυ και εκεί δεν μπορούσα. Ήθελα η προσωπική μου ζωή να είναι χαρούμενη, δεν μου ταίριαζε το κλίμα. Δεν μου πηγαίνει η πολιτική γιατί έχω και το αθυρόστομο. Να με διαγράψουν; Δεν μου πάει. Θέλω να δουλεύω όλη την ώρα. Δεν μπορώ να περιμένω να λέω έναν λόγο».

«Έλεγαν ότι έφερα την κρίση στην Ελλάδα»

«Δούλευα για τρία χρόνια ως Dj, όχι όμως στην Ίμπιζα που έλεγαν. Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν όλοι οι πυλώνες μαζί είσαι για τα “μπάζα”. Κατά διαστήματα έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και όταν ένιωθα καλά, τα σταματούσα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω τόσες μέρες, αλλά είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα».

«Πρωινό δεν θα ξανάκανα. Αν έκανα, θα έκανα αυτό που έκανα παλιά ή ένα late night show γιατί και μπορείς να μιλήσεις σοβαρά και να κάνεις πλάκα. Έχουμε ανάγκη από χαμόγελο».

«Το 2012 όταν γράφτηκαν αυτά και έφαγα τον βυθό έλεγαν διάφορα και ότι έφερα την κρίση στην Ελλάδα. Εννοείται ότι λάθη θα γίνουν αλλά το σύνολο ήταν μυοχαλαρωτικό. Υπήρχαν άλλα περιοδικά που προμόταραν τα αυτοκίνητα, τα χρυσά ρολόγια. Εμείς θέλαμε να είμαστε και λίγο ροκ».

«Υπήρξε κομμάτι ανθρώπων που έκανα πανηγύρι με ό,τι μου συνέβη»

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα αλλά έφερε και 2-3 καλά πράγματα. Απαλλάχθηκα από μια σειρά παρέες δεν ήθελα και το δεύτερο είναι ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με τη μία. Έχω και τον γιο μου που είμαστε πλέον 5 ημέρες μαζί. Του έχω πει ότι πρέπει να είναι υπερασπιστικός και πώς αν πειράξει παιδί δεν πρόκειται να πατήσει σπίτι. Θεωρώ ότι καταλαβαίνεις το παιδί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν είσαι σε μια κατάσταση δημοσιότητας είναι πολλές παρέες χλιδάτες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στη ζωή τους. Δεν ήρθαν να μου δώσουν λεφτά, εξατμιζόλ! Μόνο ένας άνθρωπος μου καθάρισε τα δικηγορικά μου.

Δεν ήθελα λεφτά από φίλους μου αλλά να με έπαιρναν έστω ένα τηλέφωνο να μου πουν “λυπάμαι, για αυτό που έπαθες”. Αλλά δεν με ενόχλησε, ανακουφίστηκα.

Υπήρξε ένα κομμάτι ανθρώπων που στεναχωρήθηκε και άλλοι που έκαναν πανηγύρι».

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί έχω πολλή δουλειά, δουλεύω σαν γάιδαρος»