Πολυδερόπουλος: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί τους ποτέ των ποτών» – Πώς αντέδρασε στη φωτογραφία του Θανάση Κουρλαμπά;
Late night shows

Πολυδερόπουλος: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί τους ποτέ των ποτών» – Πώς αντέδρασε στη φωτογραφία του Θανάση Κουρλαμπά;

Πολυδερόπουλος: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί τους ποτέ των ποτών» – Πώς αντέδρασε στη φωτογραφία του Θανάση Κουρλαμπά;

Η απώλεια του αδερφού του και το παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνσή του στην παράσταση Μάρτυρας Κατηγορίας

Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την απώλεια του αδερφού του αλλά και για την απομάκρυνσή του από την παράσταση Μάρτυρας κατηγορίας.

«Ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι. Είχαμε συζητήσει ότι θα είμαι στην παράσταση, είχα δεχτεί ένα τηλέφωνο από τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και μου είπαν ότι θα είμαι στην παράσταση. Γνωρίζαμε όλοι θα είμαστε την επόμενη χρονιά. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα μέχρι τότε. Πέντε μέρες μετά προέκυψε ένα τηλέφωνο που μου ανακοινώθηκα ότι δεν υα είμαι».

«Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός. Όσες ανακοινώσεις και αν έκαναν μετά ήταν λίγο δυσλειτουργικά, δεν θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση» είπε.

«Ήταν ένας λάθος χειρισμός. Είμαι σίγουρος ότι αν τους δινόταν η ευκαιρία δεν θα έκαναν ξανά το ίδιο λάθος».

«Με τους δύο συντελεστές δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ των ποτών. Είναι βαριά λέξη αλλά είμαι σίγουρος για αυτά που λέω. Κάποια πράγματα θίγουν τον εαυτό σου, την οικογένειά σου».

«Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο. Είναι κάτι πολύ βαρύ. Η στιγμή ήταν λάθος. Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να πει κάποιος συνάδελφος να έρθει να πει ότι δεν ταιριάζουμε καλλιτεχνικά».

«Άστο να περάσει, να φτάσουμε στο καλοκαίρι, να το συζητήσουμε. Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό έπαρση, αλαζονεία. Τη συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να δείξεις ανθρωπιά. Εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ακόμη για την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της οικογένειά του όταν έφυγε από τη ζωή αιφνίδια ο αδερφός του από καρδιακή ανακοπή.

«Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ δυνατοί, να ευχηθούμε να μην μας δώσει η ζωή αυτά που αντέχουμε, γιατί αντέχουμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που αντέχουμε τον θάνατο ενός δικούς μας ανθρώπου αντέχουμε πάρα πολλά. Για αυτό αυτό που εύχομαι και λέω είναι “Θεέ μου, μην μου δώσεις, δεν το χρειάζομαι… Αυτές οι στιγμές είναι πολύ περίεργες».

«Ο αιφνίδιος θάνατος είναι πολύ περίεργος, στα καλά καθούμενα να χάσεις κάποιον άνθρωπο που αγαπάς και πόσο μάλλον, όταν είναι ο μικρότερος».

«Έρχεται η στιγμή που λες ότι είμαστε μικροί. Εμένα το μότο μου είναι “θα το φτιάξουμε”. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να το φτιάξω και εκεί αναγνωρίζεις ότι είσαι πάρα πολύ μικρός. Δεν είμαστε τίποτα».

«Από εμένα κρατήθηκα, από τον εαυτό μου. Είμαι ο πιο μεγάλος, έφυγα μικρός από την οικογένεια με πολλή αγάπη, σεβασμό και ντομπροσύνη, να έχω μπέσα».

Αλλάζοντας κλίμα σειρά είχε το… ιντριγκαδόρικο παιχνίδι που επιφύλαξε ο Θέμης Γεωργαντάς στον καλεσμένο του προβάλλοντάς του ορισμένες φωτογραφίες γνωστών προσώπων για να τις σχολιάσει.

Σε μία από αυτές απεικονιζόταν ο Θανάσης Κουρλαμπάς, για τον οποίο γράφτηκε ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που τον έδιωξε από την παράσταση Μάρτυρα Κατηγορίας – αν και ο ίδιος το διέψευσε –  και σε άλλη ο Νικορέστης Χανιωτάκης, ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Παρότι μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρξε λαλίστατος, αντικρίζοντάς τους περιορίστηκε σε ένα απλό «ασχολίαστο» και συνέχισε στα υπόλοιπα καρέ.

Τι είπε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Open Σαν ψέμα;

«Όταν διάβασα το σενάριο ενθουσιάστηκα. Μ΄άρεσε, γιατί είναι μία σειρά που λείπει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση. Βάρυνε λίγο το θέμα των σειρών και ήταν κάτι ανάλαφρο, ήταν να κάνω τον μπαμπά και αυτό ήταν ένα κίνητρο. Μ΄άρεσαν τα παιδιά».

Στο εξομολογητήριο…

Ποιο ήταν το ποιο αμήχανο φιλί του με συνάδελφό του;

Έχει βγει ραντεβού με εφαρμογή γνωριμιών;

Υπήρξε ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε σχέση;

Πότε και πού έδωσε το πρώτο του φιλί;

Διαβάστε επίσης

Νίκος Πολυδερόπουλος για τον αδελφό του: «Μετανιώνω που δεν είχα πάει σε εκείνο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι»