Σάκης Καρπάς: «Πολύ μεγάλο μέρος των διασήμων θεωρεί τον κόσμο χαζό και αυτό είναι μεγάλο σφάλμα»
Late night shows

Σάκης Καρπάς: «Πολύ μεγάλο μέρος των διασήμων θεωρεί τον κόσμο χαζό και αυτό είναι μεγάλο σφάλμα»

Σάκης Καρπάς: «Πολύ μεγάλο μέρος των διασήμων θεωρεί τον κόσμο χαζό και αυτό είναι μεγάλο σφάλμα»

Όσα είπε στο The 2night Show

Στην παρέα του The 2Night Show βρέθηκε ο Σάκης Καρπάς των Unboxholics.

Ο αγαπημένος YouTuber εξήγησε  αρχικά πώς «έσκασε» η ιδέα του πρότζεκτ στον ίδιο και τον αδερφό του, Αλέξανδρο.

«Η ιδέα για τους Unboxholics ήταν τέρμα στην τύχη, μας άρεσε, τρώγαμε σε ταβέρνα με τον Αλέξανδρο και είπαμε “έλα να το κάνουμε”. Ούτε κατά διάνοια περιμέναμε τι θα συμβεί».

Ποιο θεωρεί πως είναι το μυστικό της επιτυχία των Unboxholics;

«Θεωρώ ότι είμαστε ένας από αυτούς. Ζούμε όπως ζει το 99,9% του κόσμου. Τρώω τη φακή μου, τη φέτα τη λέω τυρί. Στο τέλος της ημέρας ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει».

«Ένα πολύ μεγάλο μέρος των διασήμων θεωρεί τον κόσμο χαζό και αυτό είναι μεγάλο σφάλμα. Η δική μου συμβουλή είναι να μην αμφισβητούν τη νοημοσύνη του κόσμου, δεν είναι τόσο χαζός όσο νομίζουν. Ξέρει και δίνει στον καθένα αυτό που αξίζει» τόνισε.

Σε άλλο σημείο σημείο περιέγραψε πώς πέρασαν στα χωράφια της μυθοπλασίας δημιουργώντας την πρώτη τους μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή.

«Όποιος ακολουθεί τους το όνομα είναι συνυφασμένο με το κομμάτι του τρόμου είτε αφορά παιχνίδι είτε σε ταινίες μικρού μήκους. Είμαστε λάτρεις του horror».

«Τα γυρίσματα διήρκησαν 2 χρόνια. Αυτό οφείλεται στο ότι κάποια πλάνα ήταν πάνω στο βουνό σε μία συγκεκριμένη φύση οπότε την είχαμε διαθέσιμη για συγκεκριμένους μήνες τον χρόνο».

«Τα γυρίσματα γίνανε στο Μαύρο Δάσος που λέγεται έτσι γιατί όσο ήλιο έχει οι ακτίνες δεν φτάνουν κάτω».

«Υπάρχει ένας θρύλος ότι στο βουνό κυκλοφορεί ένα ελάφι με δύο ελάφια. Στην περιοχή που κάναμε τα γυρίσματα υπάρχει κι άλλος θρύλος για τη στροφή της νύφης».

«Είμαστε γυρίσματα σε ένα βουνό και έπρεπε να πάμε σε ένα δάσος για να πάμε σε ένα δάσος έπρεπε να περάσουμε από τη στροφή της νύφης. Σε κάποια φάση ήμασταν με τη Φωτεινή Λεβογιάννη που πρωταγωνιστεί στην ταινία. Η Φωτεινή είναι από την Αθήνα και δεν ήξερε τίποτα. Μας είπε ότι είδε μια κοπέλα με λευκά χωρίς να ξέρει για τον θρύλο».

«Δεν φοβάμαι τις κριτικές, σέβομαι όλες τις απόψεις. Θέλω να δουν την ταινία χωρίς να σκέφτονται πως είναι μια ταινία των Unboxholics» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για το ταξίδι που έκανε με τη γυναίκα του και την κόρη του στην Αμερική και τα απρόοπτα που συνέβησαν στην κακόφημη Αλμπουκέρκη, όπου γυρίστηκε το Breaking Bad.

Διαβάστε επίσης

Ηλίας Αλεξίου: «Δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου. Παντρεύτηκα τη γυναίκα που μπορούσε να…»