Σοφία Αλιμπέρτη: «Το “ναι” για το “Ζήσε αλλιώς” το είπα λόγω του Νίκου Κοκλώνη. Ήταν ένα concept που μου άρεσε εξαρχής»
Late night shows

Σοφία Αλιμπέρτη: «Το “ναι” για το “Ζήσε αλλιώς” το είπα λόγω του Νίκου Κοκλώνη. Ήταν ένα concept που μου άρεσε εξαρχής»

Σοφία Αλιμπέρτη: «Το “ναι” για το “Ζήσε αλλιώς” το είπα λόγω του Νίκου Κοκλώνη. Ήταν ένα concept που μου άρεσε εξαρχής»

Η αποχή, η ζωή στην Πάρο και η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Σοφία Αλιμπέρτη στο The 2Night Show μετά την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη για την καθημερινή εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» που μεταδίδεται στον ΑΝΤ1 και είχε βασισμένο στο αμερικάνικο Dr Oz.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με απασχολούν. Έχουμε τόσα εργαλεία που τα νούμερα με τα μηχανάκια δεν με ενδιαφέρουν. Βλέπω το Instagram μου πόσο ανεβαίνει και την ώρα της εκπομπής και λέω Δόξα το Θεό πάμε καλά. Θέλει τον χρόνο του και υπομονή. Μου αρέσει πολύ το “Ζήσε αλλιώς”. Καταλαβαίνω ότι το κόνσεπτ το αμερικάνικο θέλει μια σπιρτάδα και μια γρηγοράδα αλλά απολαμβάνω τα θέματά μας. Ρωτάω και εγώ να μάθω! Είναι ένα κόνσεπτ που δεν το έχω κάνει ξανά στη ζωή μου, είναι ιατρικού περιεχομένου».

«Είχα αρχίσει να νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο μετά από 14 χρόνια. Βέβαια το ανακάλυψα αργά γιατί εγώ ξεκίνησα τα live στο instagram που τα σταμάτησαν όλοι. Η Φαίη Σκορδά ευθύνεται για την επιστροφή μου, ήταν η αφορμή να με “τσιγκλήσει”».

Η αποχή των 14 χρόνων και η ζωή στην Πάρο

«Δούλευα από 12 χρονών και κάποια στιγμή κουράστηκα. Είχε ξεφύγει το πράγμα τότε, ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι, τη διάθεση. Και είπα δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω. Στην Αθήνα δεν προσαρμόστηκα ποτέ. Και ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο που μου χάρισε και μια πατρίδα εκτός από τα παιδιά μου. Τα δύο πρώτα χρόνια πέρασα υπέροχα. Μετά άρχισα λίγο να “γαργαλιέμαι”.

Ασχολήθηκα μετά με τα μαγαζιά. Πλέον δεν θέλω να ανοίξω ξανά δικές μου επιχειρήσεις γιατί σε αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Όλο το σύστημα είναι εναντίον σου. Είμαι “ψυχαναγκαστική”. Τα θέλω όλα στην πένα. Για παράδειγμα, ερχόντουσαν πελάτες και σκεφτόμουν “κατέβασε τα παπούτσια σου από τον καναπέ μου”. Με βασάνιζε, μου έφαγε τα συκώτια συν όλα τα άλλα. Να σε αφήνει ο υπάλληλος γιατί έχει πάει το Πάσχα στο λιμανάκι και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Τον χειμώνα περνούσα τέλεια γιατί ήμασταν 2-3 άνθρωποι στο νησί.

Έχω συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, έρχομαι κάνω τα γυρίσματα και γυρνάω ξανά στην Πάρο.  Στην Πάρο τα προβλήματα δεν έχουν την ίδια αξία, εδώ μεγεθύνονται. Το “τίποτα” εκεί έχει μια ποιότητα».

Το μεγάλο «ναι» στον Νίκο Κοκλώνη

«Το “ναι” το είπα λόγω του Νίκου Κοκλώνη. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο με τέτοια χαρά παιδιού. Έλεγα ότι αυτός είναι ο αγώνας της ζωής μου, να κρατήσω την παιδικότητά μου. Ο Νίκος είναι ακριβώς αυτό. Ήρθε, ξαναήρθε, παραλίγο να έρθει και στην Πάρο, μέχρι που μου έφερε αυτό το κόνσεπτ και μου άρεσε.

Κάθε χρόνο χτυπούσε το τηλέφωνο για σήριαλ και εκπομπές. Σε όλα έλεγα “όχι” γιατί δεν ήρθε κάτι που δεν μου άρεσε».