Σωτήρης Καλυβάτσης για «Ράδιο Αρβύλα»: «Το να σχολιάζω μόνο την εικόνα κάποιων δεν με συγκινεί, πάνελ έχουμε πολλά»
Late night shows

Σωτήρης Καλυβάτσης για «Ράδιο Αρβύλα»: «Το να σχολιάζω μόνο την εικόνα κάποιων δεν με συγκινεί, πάνελ έχουμε πολλά»

Σωτήρης Καλυβάτσης για «Ράδιο Αρβύλα»: «Το να σχολιάζω μόνο την εικόνα κάποιων δεν με συγκινεί, πάνελ έχουμε πολλά»

Και οι πικάντικες αποκαλύψεις του στο Εξομολογητήριο

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε στο After Dark τον Σωτήρη Καλυβάτση ο οποίος έκανε μία αναδρομή στην εποχή των Α.Μ.Α.Ν και μίλησε για τη γνωριμία του με τον Αντώνη Κανάκη και τον Αντώνη Παραρά.

«Ήδη είχαν ξεκινήσει τα παιδιά το Κομφούζιο, πήγαν στην Χαλκιδική, ο φίλος ο αδερφός ο Αντώνης Παραράς ήρθε με το συνεργείο στην κατασκήνωση για να την παρουσιάσουμε και εκεί μου είπε δεν κάνουμε κάνα βίντεο; Και κατέβασα τη συλλογή των γυαλιών που είχα και έγινε το πρώτο βιντεάκι στο Κομφούζιο. Του άρεσε πολύ και του Αντω΄νη του Κανάκη αυτό που είδε και συμφωνήσαμε να ενταχτώ στην ομάδα».

«Από τη στιγμή που τελείωσε η συνεργασία μας ήταν πήρα το καΐκι και κατέβηκα Αθήνα. Ο Σάκης Μπουλάς ήταν φίλος και με βοήθησε στα πρώτα βήματα εδώ».

Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό προσκήνιο αναφέρθηκε στα ριάλιτι ενώ απάντησε και στο αν θα ήθελε να κάνει μια δική του σατιρική εκπομπή.

«Δεν συγκινούμαι με το Survivor. Ένα πείραμα είναι αυτό, το είδαμε, φτάνει. Έχω δεχτεί πρόταση και τους είπα “έρχομαι ως Καλύβα – τση, ο Κινέζος διαλογιστής, να μας κάνει ο Ατζούν ένα δεντρόσπιτο με καταψύκτες, ψησταριές και όποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα να μου τον στέλνουν να τον κάνω καλά. Δεν τους άρεσε πολύ».

«Θα έκανε σατιρική εκπομπή βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπει η εκπομπή, είμαστε ευέλικτοι».

Ακόμη ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του για τη σχέση του με τη σύντροφό του και ηθοποιό, Υρώ Λούπη.

«Είμαστε μαζί 6 χρόνια. Έχω σπάσει κάθε ρεκόρ. Γνωριστήκαμε στο θέατρο “Ακάδημος”. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, τη θαυμάζω ως ηθοποιό. Αν υπάρξει παιδί ίσως υπάρχει νόημα στον γάμο. Κατά τα άλλα αν επικοινωνούν οι άνθρωποι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο».

Τι είπε για τον Αντώνη Κανάκη στο παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου»;

«Να είναι καλά να συνεχίσει την εκπομπή που κάνει γιατί είναι η μόνη που έχει μείνει σε αυτό το επίπεδο. Μου έχει λείψει η περίοδος τότε, είναι διαφορετικά δεν μπορεί να επιτευχθεί ξανά κάτι τέτοιο. Ήμασταν παρέα και συνεργάτες και το κυριότερο ήταν ότι δημιουργούσαμε την εικόνα. Το να σχολιάζω μόνο την εικόνα κάποιων δεν με συγκινεί, πάνελ έχουμε πολλά».

Στη συνέχεια τον περίμενε η κόκκινη καρέκλα του εξομολογητηρίου.

«Δεν έχω απιστήσει. Άμα είμαι με έναν άνθρωπο είμαι με έναν άνθρωπο».

«Το πιο απρεπές σχόλιο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι έχω πεθάνει, ότι ήμουν φυλακή, ότι έκανα εμπόριο λευκής σαρκός».

«Η τελευταία φορά που έκλαψα ήταν χτες, κάτι είδα στην τηλεόραση και συγκινήθηκα».

«Το πιο τρελό μέρος που έχω κάνει σεξ είναι τρένα, καράβια. Σε αεροπλάνο έχω πάθη μεγάλη ζημιά. Και βούιζε το αυτί μου και πέσαμε σε κενό αέρος και βγήκαμε άρον άρον, δεν ολοκληρώθηκε η πράξη» ήταν μόνο μερικές από τις αποκαλύψεις του.