Σταμάτης Φασουλής: «Δεν πάνε να λένε τι δουλειά έχω εγώ στην τηλεόραση; Δεν μετανιώνω που είμαι στο J2US»
Late night shows

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν πάνε να λένε τι δουλειά έχω εγώ στην τηλεόραση; Δεν μετανιώνω που είμαι στο J2US»

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν πάνε να λένε τι δουλειά έχω εγώ στην τηλεόραση; Δεν μετανιώνω που είμαι στο J2US»

Ο γνωστός θεατράνθρωπος απάντησε σε όσους αναρωτιούνται γιατί συμμετέχει στο σόου του Alpha

Ένα όνομα, μία ιστορία και μία προσωπικότητα με «φλόγα» και ταπεραμέντο που δεν μασάει τα λόγια της και έχει διαγράψει χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι.

Στην αποψινή παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένος ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος αφηγήθηκε ιστορίες από τη σταδιοδρομία του αλλά από τους σπουδαίους καλλιτέχνες που γνώρισε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

«Το κανονικό για εμένα έιναι να δουλεύω στο θέατρο και να έχω ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε. Αν μου λείψει ένα από τα δύο, χάνομαι» εξομολογήθηκε αρχικά.

Ο ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης μίλησε στη συνέχεια για τη δυσκολία που συναντά κανείς να εμπνευστεί μία κωμωδία στην εποχή μας λόγω του political correctness.

«Είναι δύσκολο να κάνεις επιθεώρηση και κωμωδία στην εποχή μας. Απαγορεύονται χιλιάδες λέξεις. Με το political correctness πάθαμε αποστείρωση. Δεν συμφωνώ με τις υπερβολές» σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δεν παρέλειψε να μνημονεύσει το πόσο θαύμαζε τον Δημήτρη Χορν τον οποίο και εκθείασε για το σπάνιο ταλέντο του ενώ αποκάλυψε και κάποιες από τις συμβουλές που του είχε δώσει.

«Θαύμαζα τον Δημήτρη Χορν, για μένα υπήρξε δάσκαλος ουσιαστικός. Μου έλεγε “ποτέ να μην πιστέψεις παραπάνω σε εσένα”. Ήταν ένα σύννεφο με παντελόνια. Ήταν ένα θεατρικό είδος από μόνο του, μία λάμψη».

«Μου έλεγε να μην διαβάζω κριτικές στην ώρα τους, γιατί μπορεί να με επηρέαζαν άσχημα».

Μιλώντας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην ανεξάντλητη κακία που εκτοξεύουν οι άνθρωποι πίσω από τα πληκτρολόγια και την οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί γι΄αυτό απέχει από όλα. «Το διαδίκτυο περνάει τον κοκκύτη του και την ιλαρά του αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σχεδόν ποιητικό αλλά θέλει χρόνο».

Ποιες σκέψεις τον βασανίζουν, όταν μένει μόνος τα βράδια;

«Μου έρχονται όλα τα άσχημα, το γιατί φέρθηκα έτσι σε έναν άνθρωπο, γιατί έκανα τη μία παράσταση και δεν έκανα την άλλη, σαν να έρχεται το παρελθόν και μου ζητάει τα ρέστα».

«Σπάνια αδίκησα αλλά το έχω μαράζι. Έχω στενοχωρηθεί που δεν δώσαμε βραβείο Χορν στον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο».

Ο Σταμάτης Φασουλής συμμετέχει στο J2US και περνάει πολύ καλά στο σόου του Alpha. Στα επικριτικά σχόλια συναδέλφων του που απορούν με τη συμμετοχή του ο ίδιος απαντά:

«Δεν το μετανιώνω, το χαίρομαι πάρα πολύ. Δεν πάνε να λένε τι δουλειά έχω εγώ στην τηλεόραση; Εγώ το είπα για αυτούς τι δουλειά έχουν στο θέατρο. Εγώ περνάω πάρα πολύ ωραία, είναι σε ένα περιβάλλον που με αγαπάνε και τους αγαπώ, που με σέβονται, που στα οικονομικά τους έιναι άψογοι».