Στάθης Μαντζώρος: «Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο μόνος άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε να με βοηθήσει»
Late night shows

Στάθης Μαντζώρος: «Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο μόνος άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε να με βοηθήσει»

Στάθης Μαντζώρος: «Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο μόνος άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε να με βοηθήσει»

Η στενή του φιλία με τον τραγουδιστή και η διαδρομή του από το μικρό χωριό της Λιβαδειάς μέχρι την Αθήνα και την υποκριτική

Στην αποψινή παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο τηλεοπτικός «Παντελής» από τον «Σασμό».

Ο Στάθης Μαντζώρος μοιράστηκε τη διαδρομή της ζωής του, από το μικρό χωριό της Λιβαδιάς και τις αγροτικές δουλειές μέχρι το βιβλίο, το οποίο του άλλαξε τη ζωή, και αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική.

«Έδωσα για να μπω στη Γυμναστική Ακαδημία αλλά δεν τα κατάφερα. Ερχόμουν στην Αθήνα και τότε μου μπήκε το μικρόβιο να ασχοληθώ με την Τέχνη».

«Ο παππούς μου είχε πρατήριο υγρών καυσίμων και πήγα να δουλέψω όπως πήγαινα και στα κτήματα του μπαμπά μου που ήταν αγρότης».

Η υποκριτική τον γοήτευσε από πολύ νωρίς, όπως εξομολογήθηκε.

«Από μικρός ζούσα με πάθος, ανέλαβα πρωτοβουλίες, βγήκα μπροστά και κατάλαβα ότι θέλω κάτι παραπάνω».

«Το βιβλίο “Η αναφορά στον Ελ Γκρέκο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, ήρθε στη στιγμή που πήρα την απόφαση να ακολουθήσω το όνειρό μου».

Πώς αντέδρασαν οι γονείς του, όταν τον είδαν πρώτη φορά να υποδύεται στο θέατρο έναν άνθρωπο-άλογο;

«Το δύσκολο ήταν όταν ήρθαν οι γονείς μου να με δουν πρώτη φορά στο θέατρο, σοκαρίστηκαν λίγο γιατί έπαιζα ένα άλογο άνθρωπο».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέχεια τη στενή σχέση που τον συνδέει με τον Γιάννη Πλούταρχο και πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει στην πορεία του.

«Μεγαλώσαμε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Οι κουβέντες με τον Γιάννη είναι μοναδικές, γιατί έχουμε κοινά βιώματα, και μου έδινε μία ώθηση. Τον έβλεπα να τα καταφέρνει και να διατηρεί τη γείωσή του».

«Ο Γιάννης Πλούταρχος έιναι ο μόνος άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε να με βοηθήσει, ξέρει τι σημαίνει “Αφήνω το χωριό για να κυνηγήσω το όνειρό μου».