Στάθης Σχίζας: «Έχω κάνει σε role play στο σεξ το κατοικίδιο» – Το ανατρεπτικό Εξομολογητήριο και οι πικάντικες αποκαλύψεις
Late night shows

Στάθης Σχίζας: «Έχω κάνει σε role play στο σεξ το κατοικίδιο» – Το ανατρεπτικό Εξομολογητήριο και οι πικάντικες αποκαλύψεις

Στάθης Σχίζας: «Έχω κάνει σε role play στο σεξ το κατοικίδιο» – Το ανατρεπτικό Εξομολογητήριο και οι πικάντικες αποκαλύψεις

Στο πλατό του After Dark με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Θέμης Γεωργαντάς καλωσόρισε στο After Dark τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος μίλησε  για την απόφασή του να μπει στο Survivor, αλλά και για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αρχικά παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο έπαθλο που κέρδισε στο Survivor είναι η αγάπη του κόσμου.

«Το απολαμβάνω και απαντάω σε ανθρώπους στο Instagram και στον δρόμο» δήλωσε.

«Δεν είδα ποτέ τους γονείς μου να μαλώνουν. Δεν υπήρχε Κυριακή που να μην τρώμε μαζί» είπε στη συνέχεια μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια.

Από το σπίτι του έφυγε στα 16 του, γιατί ήταν ένα ατίθασο παιδί. Δούλεψε σε πολλές δουλειές ενώ νωρίς ήρθε η επαφή του και με τον αθλητισμό.

Για το αν θα συμμετέχει στο Survivor All Star απάντησε πως ακόμη δεν ξέρει αν θα ήθελε να πάει.

Μιλώντας για την κόρη του ανέφερε: «Η πατρότητα είναι μαγική μακάρι να αξιωθεί όλος ο κόσμος να το ζήσει αυτό. Είναι κορίτσι του μπαμπά παρόλο που δεν τη βλέπω συχνά».

Ο Θέμης Γεωργαντάς επιφύλαξε μία έκπληξη στον Στάθη καθώς εμφανίστηκε στο πλατό η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του ενώ αποκάλυψαν ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους…

«Βγήκα με μία φίλη ξεχασμένη και είχα δει ότι έκαναν παρέα. Και είπα κάτσε να δεις “πώς θα τη φέρεις για καφέ”. Και μετά από τρεις μέρες, μία εβδομάδα, πήρα τη φίλη μου για καφέ και θα πήγαιναν κι εκείνες έξω και αυτοπροσκαλέστηκα. Πήγαμε για καφέ, ήμουν κύριος με “κάπα” κεφαλαίο μέσα μου όμως είπα αυτή τη γυναίκα μου θα την παντρευτώ».

«Μετά χαθήκαμε, έκανα να τη δω έναν χρόνο» αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας.

Στο Εξομολογητήριοο νικητής του Survivor έκανε ουκ ολίγες αποκαλύψεις και ορισμένες αρκετά juicy…

Ομολόγησε πως έχει υπάρξει άπιστος, ότι οι μόνοι άνθρωποι που τον έχουν κάνει να κλάψουν είναι η κόρη του και η Αλεξάνδρα και ότι εκτός από το ύψος του έχει μετρήσει και κάτι άλλο στο σώμα του…

Στην ερώτηση πόσες φορές έχει ερωτευτεί απάντησε μία.

Πρώτη φορά έκανε σεξ στην Α΄Γυμνασίου…

Στο γιατί κέρδισε στην προτίμηση του κοινού εκείνος και όχι ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν καλύτερος αγωνιστικά, ήμασταν διαφορετικοί άνθρωποι και νομίζω ότι ο κόσμος βαρέθηκε να το παίρνει ο καλύτερος κι ας είναι ό,τι θέλει. Ο κόσμος προτίμησε να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον παίκτη ανεξαρτήτως αγωνιστικού όχι ότι ήμουν παλτό αλλά σαν τον Άρη δεν ήμουν μην λέμε ψέματα.

Αργότερα όμως τη θέση του Θέμη Γεωργαντά στο Εξομολογητήριο πήρε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου…

Κακές συνήθειές του στο σπίτι που εκνευρίζουν την αγαπημένη του είναι η ακαταστασία του, η αναβλητικότητά του και το… βρεγμένο στο πάτωμα πατάκι.

Το πιο τρελό μέρος που έχει κάνει σεξ είναι ο κινηματογράφος και το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του ήταν «να είμαι η ουρά της – εσένα λέω» είπε χαρακτηριστικά.

Παραδέχτηκε ακόμη ότι έχει κάνει role play στο σεξ και μάλιστα υποδυόμενος το… κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό…