Στο Εξομολογητήριο του After Dark η Ρούλα Κορομηλά: «Δεν ξέρω να φλερτάρω. Ντρέπομαι, σκύβω το κεφάλι μου»
Late night shows

Στο Εξομολογητήριο του After Dark η Ρούλα Κορομηλά: «Δεν ξέρω να φλερτάρω. Ντρέπομαι, σκύβω το κεφάλι μου»

Στο Εξομολογητήριο του After Dark η Ρούλα Κορομηλά: «Δεν ξέρω να φλερτάρω. Ντρέπομαι, σκύβω το κεφάλι μου»

Απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλα!

Στο Εξομολογητήριο του After Dark βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά και ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

Πριν μπει στο εξομολογητήριο, απάντησε και στο εάν δέχεται το φλερτ με την ίδια να παραδέχεται ότι ντρέπεται αρκετά.

«Εγώ δεν φλερτάρω γιατί ντρέπομαι. Δεν ξέρω να φλερτάρω! Ντρέπομαι, σκύβω το κεφάλι μου. Τι να φλερτάρω; Θα πει αυτή είναι τρελή.

Δέχομαι το φλερτ του άλλου αλλά εξαρτάται το ποιος είναι. Άμα μου αρέσει το δέχομαι αλλά ντρέπομαι».

«Όταν πήγαμε στην Αμερική με το Μπράβο, ήρθαν κάτι Κινέζοι και με φωτογράφιζαν και έλεγαν “Α, η Σάρον Στόουν”. Γελούσα! Το έπαιζα Σάρον Στόουν, χαζή ήμουν; Σιγά μην έχανα την ευκαιρία», αποκάλυψε στην ερώτηση του εάν την έχουν μπερδέψει με κάποιο άλλο άτομο!

Γκάφες παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλά με το κυριότερο είναι να μπερδεύει το όνομα του συνομιλητή της!

Ποια είναι η ενοχή της απόλαυση;

«Όταν είμαι χαρούμενη πολύ μπορεί να μην κοιμηθώ καθόλου, μπορεί να κάνω δύο 24ωρα να κοιμηθώ. Και αν δω κάτι στο TikTok σε σοκολάτα ή φαγητό, θα σηκωθώ να το μαγειρέψω και θα το φάω. Διαφορετικά το ψυγείο αγανακτεί».

Τι είναι το χειρότερο που της έχει τύχει σε πρώτο ραντεβού;

«Έχει τύχει να φλερτάρει με άλλη και έφυγα. Κοιτούσε! Ήταν τύπος που το ματάκι του γυρνούσε δεξιά κι αριστερά. Του είπα “ευχαριστώ, πρέπει να φύγω. Έχω ραντεβού”. Δεν νομίζω να κατάλαβε κάτι, ήμουν ευγενική. Δεν είναι ωραίο να προσβάλλεις».

Τι έχει μαζί της σε ένα ραντεβού;

«Στην πρώτη φορά έχω ντεπόν, στο δεύτερο ειδικές καραμελίτσες για την οσμή, ένα καθρεφτάκι, ένα lip gloss, το άρωμά μου. Και νομίζω ότι έχω και αντισηπτικά μαντηλάκια γιατί μετά το “τυλιχτό” πρέπει να τα καθαρίσω καλά τα χέρια μου. Έχω και σπρέι για το στόμα μου».

Διαβάστε επίσης

Ρούλα Κορομηλά: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της – «Δεν μπορούσα να περπατήσω καν. Ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου»