Τέμπη: Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος – «Πού προοριζόταν το παράνομο αυτό υλικό;»
Late night shows

Τέμπη: Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος – «Πού προοριζόταν το παράνομο αυτό υλικό;»

Τέμπη: Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος – «Πού προοριζόταν το παράνομο αυτό υλικό;»

Η τοποθέτησή του για την εμπορική αμαξοστοιχία

Το δυστύχημα στα Τέμπη συνεχίζει να παραμένει μια πληγή ανοιχτή για όλο τον ελληνικό λαό, με τις Ανοιχτές Υποθέσεις να ασχολούνται σε βάθος με όσα έχουν προσπαθήσει να κρύψουν.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης αναφέρθηκε στα θύματα αλλά και στους επιζώντες που βιώνουν το δικό τους πένθος θέτοντας κάποιες καίριες ερωτήσεις.

Από πού βρήκαν οι δημοσιογράφοι τα ηχητικά ντοκουμέντα που αποδείχθηκαν ότι έχουν μονταριστεί.

«Κανείς δεν μπορεί όσο και αν το θέλει να μπει στη θέση αυτών των ανθρώπων. Ως ψυχίατρος δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος να χάνει κάποιος το παιδί του. Νομοτελειακά θα κηδέψουμε τους γονείς μας, δεν περιμένει κανείς να κηδέψει το παιδί του. Δεν είναι μόνο οι 57. Είναι και ο Γεράσιμος που είναι σε κώμα και οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν ψυχικά και έχουν επιβιώσει. Το ψυχικό τραύμα δεν θα θεραπευτεί ποτέ, το μυαλό θα αναβιώνει αυτές τις σκηνές και δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό τις εικόνες αυτές.

Υπάρχει ο δικηγόρος του σταθμάρχη που του καταλογίζεται το ανθρώπινο λάθος. Δεν τον έχω δει πουθενά να μιλάει! Κι αυτό που μου κάνει εντύπωση, σε αυτά τα ηχητικά που είναι μονταρισμένα, οι δημοσιογράφοι ρωτήθηκαν από πού τα βρήκαν;», ανέφερε ο κ. Παπαδημητριάδης.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έθεσε το δικό του ερώτημα που αν μη τι άλλο εκφράζει όλο τον λαό σχετικά με το εμπορικό τρένο.

Ποιο ήταν εκείνο το υλικό που προκάλεσε την έκρηξη; Γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμη;

«Οι ευθύνες είναι καταφανέστατες όχι μόνο για τη σύμβαση και το ατύχημα. Πού προοριζόταν το παράνομο υλικό; Γιατί ήταν παράνομο υλικό!», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Η σύμβαση 717 που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και οι ευθύνες στον σταθμάρχη – «Θα αναδείξουμε το βασίλειο της λαμογιάς!»