Βασιλική Τρουφάκου – Famagusta: «Είναι κάποιες αφηγήσεις στη σειρά που θα ραγίσουν οι οθόνες!»
Late night shows

Βασιλική Τρουφάκου – Famagusta: «Είναι κάποιες αφηγήσεις στη σειρά που θα ραγίσουν οι οθόνες!»

Βασιλική Τρουφάκου – Famagusta: «Είναι κάποιες αφηγήσεις στη σειρά που θα ραγίσουν οι οθόνες!»

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Night Out του Μega και μίλησε για τα επεισόδια της σειράς Famagusta

Η Βασιλική Τρουφάκου ήταν καλεσμένη στο Night Out και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Famagusta, τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και την προσωπική της ζωή όπως και για τα social media.

«Ήταν μια σειρά που έπρεπε να γίνει. Είμαστε ζευγάρι με τον Αντρέα Γεωργίου στη σειρά. Είμαστε σύζυγοι, πολύ αγαπημένοι. Είναι μια ιστορία που έπρεπε να μιληθεί. Έχει κάποιες αφηγήσεις αυτή η σειρά, που είναι από αληθινές μαρτυρίες που όταν τις διάβαζα στο σενάριο έλεγα ότι θα ραγίσουν οι οθόνες, είναι σπαρακτικές. Αρπαγές, βιασμοί… Είναι συνταρακτικό. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματικότητά μας είναι θείο δώρο.  Γιατί κάτι γίνεται και η ζωή σε φέρνει τούμπα.

Μου έχει τύχει εκεί που λες τι ωραία που είναι όλα να αλλάξουν.

Όταν είμαι καμένη από τη δουλειά μπορεί να μην κάνω τίποτα, μπορεί να κλείσω το παντζούρι και να κοιμάμαι και όταν πέσουν τα φώτα σαν τον βρικόλακα να βγω για ένα ποτό.

Με φλερτάρουν όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν αλλά μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι.

Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Συνδυάζονται με τη δουλειά αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι.

Το αγαπημένο μου μέρος είναι η Νέα Υόρκη. Από τα ταξίδια μου ανεβάζω φωτογραφίες αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα έξαλλη ζωή.

Δεν μου προκύπτει πηγαία να βγάλω τη ζωή μου στα social media. Οι followers μπορούν να φέρουν μια δουλειά. Δεν τη φέρνουν όμως μόνο αυτοί, φέρνει ο κατάλληλος χαρακτήρας, να είσαι κουφός να μην ακούς την απόρριψη, η επιμονή, το ταλέντο κάπως μετά έρχεται και αυτό».