Βίκυ Βολιώτη: «Για πάρα πολλά χρόνια ήμουν ένα outsider»
Late night shows

Βίκυ Βολιώτη: «Για πάρα πολλά χρόνια ήμουν ένα outsider»

Βίκυ Βολιώτη: «Για πάρα πολλά χρόνια ήμουν ένα outsider»

Η Βίκυ Βολιώτη μιλάει για την καριέρα της και την κόρη που υιοθέτησε

Η Βίκυ Βολιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε για την πορεία της καριέρας της έως σήμερα και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει. Επίσης και για την απόφασή της να υιοθετήσει την κόρη της, Άννα, από την Αιθιοπία καθώς και για το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε δεύτερη υιοθεσία.

Η καριέρα της και πώς η καταγωγή της τής δημιούργησε πρόβλημα

«Οι του εμπορικού με θεωρούν ποιοτική και οι του ποιοτικού με θεωρούν εμπορική. Αυτό το εμπορική δεν το καταλαβαίνω, για αρκετά χρόνια μου δημιουργούσε πρόβλημα.

Για πάρα πολλά χρόνια ήμουν ένα outsider. Μέχρι πριν από αρκετά χρόνια το να είσαι ένα παιδί ενός γάμου διαπολιτισμικού, ειδικά η γερμανική πλευρά μου, δεν ήταν πάντα κάτι το οποίο γινόταν ευχάριστα ευπρόσδεκτο. Όταν ήθελε κάποιος να με μειώσει το χρησιμοποιούσε. Έχει περάσει από το μυαλό μου να ζήσω στην Γερμανία αλλά αποφάσισα ότι εδώ είναι ο τόπος μου».

Επίσης μίλησε για την απόφαση της να υιοθετήσει την κόρη της  Άννα με καταγωγή από την Αιθιοπία και το ενδεχόμενο νέας υιοθεσίας.

«Όταν ήρθαμε μαζί στην Ελλάδα ήταν οκτώ μηνών. Το πρόβλημα με την αποδοχή από τον κόσμο είναι μεγάλο και πολύπλοκο. Σε γενικές γραμμές η αποδοχή της Άννας από την ελληνική πραγματικότητα είναι ολοκληρωτική. Σίγουρα το δικό μου περιβάλλον είναι πολύ πιο ανοιχτό και κακό λόγο δεν έχει ακούσει. Την έχουμε προετοιμάσει ότι θα υπάρχουν ερωτήσεις από παιδιά. Ο ρατσισμός υπάρχει σε όλα τα πεδία».

«Το να υιοθετήσω ακόμα ένα παιδί είναι ένα θέμα που το έχουμε παγώσει για διάφορους λόγους. Αλλά πάντα είναι κάτι το οποίο θα θέλαμε, δεν έχουμε καταθέσει τα όπλα».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο: