Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές. Δεν μπορούν να συγχωρήσουν ότι έχεις κάνει επιτυχία χωρίς να κοιμηθείς με τα αφεντικά και να κάνεις φατρίες στο κανάλι»
Late night shows

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές. Δεν μπορούν να συγχωρήσουν ότι έχεις κάνει επιτυχία χωρίς να κοιμηθείς με τα αφεντικά και να κάνεις φατρίες στο κανάλι»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές. Δεν μπορούν να συγχωρήσουν ότι έχεις κάνει επιτυχία χωρίς να κοιμηθείς με τα αφεντικά και να κάνεις φατρίες στο κανάλι»

Το Life Coaching και η τηλεοπτική της καριέρα

Τη Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark και μίλησαν τόσο για την επιλογή της να ασχοληθεί με το Life coaching όσο και με την τηλεοπτική της καριέρα.

Η παρουσιάστρια που αγαπήσαμε και παρακολουθούσε για 17 ολόκληρα χρόνια μέσα από το «Πάμε Πακέτο» θεωρεί πώς ο κύκλος αυτός έχει κλείσει.

Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 για νέα τηλεοπτική εκπομπή δεν ευοδώθηκε και ο λόγος ήταν καθαρά στο πώς ήθελε η κάθε πλευρά να παρουσιαστεί.

Για το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει το Life Coaching, είπε: «Στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα από απρόσμενα πράγματα, εγκλήματα. Το θέμα είναι να μετατοπιστείς σε μια άλλη μεμβράνη και να μη μένεις σε αυτό που βαραίνει. Και αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση, αυτή η εισχώρηση μόνο και μόνο για την τηλεθέαση είναι πολύ κακό, μην πω άλλη λέξη.

Είναι ο πιο φωτεινός δρόμος που έχω πάρει στη ζωή μου και να κάνω καλά στο μέσα μου. Νιώθω ευλογημένη που το κάνουμε αυτό και φέρνουμε την αρχαία ελληνική αυτογνωσία στην σύγχρονη Ελλάδα. Όταν έχασα τον πατέρα μου χρειάστηκε να πάρω δύναμη από κάπου να το διαχειριστώ γιατί ήταν πολύ βαρύ για εμένα. Η αφορμή ήταν αυτό και η αιτία ήταν κάτι πιο βαθύ. Το έκανα και μέσα από τις εκπομπές μου και προσπαθούσα να δώσω κάποια στοιχεία».

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, απάντησε: «Δεν μου αρέσουν οι αραιές σούπες στη ζωή μου, θέλω πιο πυκνό προϊόν. Έχω κάνει ρεκόρ στο prime time. Ήταν πολύ ωραίος και δημιουργικός κύκλος. Αλλά οι άνθρωποι πρέπει να εξελισσόμαστε. Όταν έκλεισε ο κύκλος του “Πάμε Πακέτο” με πόνεσε πολύ. Όχι γιατί διέκοψα εγώ τη σχέση μου με την επιτυχία αλλά γιατί διακόπηκε μια σχέση με την ευρύτερη οικογένεια που ήμουν 17 χρόνια και με όλη αυτή την ομάδα, δηλαδή τελείωσε η συνεργασία. Η εκπομπή ήταν ανθρώπινη! Έβλεπες κάτι δυνατό και αληθινό. Εγώ έδινα δίκαιο στις ιστορίες με  τα παιδιά. Όταν ένα παιδί το έχεις αφήσει και αγνοήσει και δεν ασχολήθηκες ποτέ γιατί να σε δεχτεί όταν έγινε στα 25; Επειδή δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και να θυμηθείς την ιδιότητα της μητέρας;

Ο κύκλος με το “Πακέτο” έχει κλείσει. Ολοκλήρωσε την πορεία του. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει και κάπου βοηθήσαμε όλους να βοηθήσουν τις ζωές τους προς το καλύτερο. Έχω δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές. Μα ο χώρος μας είναι αρκετά τοξικός και οι μαχαιριές είναι καθημερινότητα. Είναι πιο άγρια η κατάσταση γιατί δεν μπορεί να συγχωρήσει ότι έχεις κάνει επιτυχία χωρίς να κοιμηθείς με τα αφεντικά, ούτε γλείψει κανέναν ούτε κάνοντας φατρίες στο κανάλι. Έκανα την δουλειά μου με αυτή την επιτυχία που είναι καταγεγραμμένη και γυρνούσα στην οικογένειά μου και δεν είχα καμία εμπλοκή – διαπλοκή με τέτοια ζητήματα και αυτό δεν στο συγχωρούν εύκολα. Κάνω delete μέχρι οι μαχαιριές γίνονται έντονες και βλέπεις μια αιμορραγία και λες φτάνει, θέλω να είμαι υγιής.

Δεν υπήρχε συν αντίληψη για το περιεχόμενο. Στην αρχή με προσέγγισαν για live πρόγραμμα, μετά για γραμμένο, δεν συμφωνήσαμε. Εγώ θέλω να δώσω από το φως, την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής και καλύτερα να μην το κάνω. Τους το εξήγησα, το σεβάστηκαν και όλα καλά. Επειδή σέβομαι αυτό το κοινό όταν και εάν θα ξανακάνω τηλεόραση… Ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω, έχω δώσει και συγκεκριμένες στήλες που θέλω να κάνω. Δεν ξέρω βέβαια αν θα τις δω να τις κάνουν! Να πάρουμε λίγη χαρά, να γνωρίσουμε φωτεινές πτυχές τους. Ακόμη και ένα αρνητικό γεγονός μπορεί να έχει τη θετική του πλευρά.