Βούρκωσε η Σοφία Βογιατζάκη: «Είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά»
Late night shows

Βούρκωσε η Σοφία Βογιατζάκη: «Είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά»

Βούρκωσε η Σοφία Βογιατζάκη: «Είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά»

Όσα είπε στο Καλύτερα αργά

Η Σοφία Βογιατζάκη ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα αργά και μίλησε για τον χαρακτήρα της, τους φίλους της αλλά και την καριέρα της.

Το πρωί δεν μιλιέμαι. Αν κάποιος κοιμάται στο σπίτι ενημερώνω. Θέλω τουλάχιστον μία ώρα για καφέ και να μαζέψω το μυαλό μου.

Η δουλειά κατά κύριο λόγο λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά σε μένα.

Το να λέμε ότι είμαστε καλά είναι ένας ψυχαναγκασμός για να είμαστε αρεστοί στους άλλους. Όσο μεγαλώνω λέω δεν πειράζει, ας μην είμαι αρεστή, ας έχω και τα νεύρα μου. Είμαι στα καλύτερά μου ψυχολογικά γιατί κάνω πράγματα που μου αρέσουν πολύ» είπε αρχικά.

«Έχω άπειρα βρακιά, βαμβακερά, υγιεινά. Το σέξι είναι διάθεση. Άλλωστε οι άντρες δεν προλαβαίνουν να τα δουν» είπε μιλώντας για την εποχή που με το Ταίρι πήγαν στην Αυστραλία για γυρίσματα και πλήρωσε υπέρβαρο γιατί κουβάλησε μαζί της πολλά ρούχα για να μην πλένει.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι όταν μπήκε στο Ταίρι δεν ήξερε πώς λειτουργούν οι κάμερες και το συνεργείο στο γύρισμα.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν το Ταίρι. Μπαίνω μια μέρα στο γύρισμα και λέω “Θοδωρή ποιοι είναι όλοι αυτοί;”. Μου λέει το συνεργείο. Κάνουμε το πάρτι του αρραβώνα και δεν ξέρω από κάμερες και λέω θα κάνω τα δικά μου. Χορεύουμε ένα ταγκό με τη Βίκυ και μπαίνει ο Συσσοβίτης και ο σκηνοθέτης φώναζε συνέχεια στοπ. Προσπαθούσε να μου εξηγήσει να γυρίζω το κεφάλι προς την κάμερα για να γράφει τις αντιδράσεις μου».

Είμαι στην κοσμάρα μου για πράγματα που δεν με αφορούν. Για παράδειγμα είμαι αγεωγράφητη.

Αν αντιληφθώ τοξικότητα τη διαγράφω. Οι άνθρωποι είναι  τοξικοί γιατί είναι κομπλεξικοί, ζηλόφθονες. Αισθάνονται πολύ λίγοι μέσα τους» ανέφερε.

Η ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για τους λίγους και καλούς της φίλους και ειδικά μία, τη Μαίρη Καρατζαφέρη, την ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Κυψέλη.

«Έχω φίλους μετρημένους στα δάχτυλα ενός χεριού. Η Μαίρη είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά ακόμα κι όταν η ίδια δεν είναι καλά. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Το σπουδαιότερο είναι ότι κάνει κι αυτά που δεν μπορεί, βρίσκει τρόπο. Ευγνωμονώ τον Άλκη Κούρκουλο που μου τη γνώρισε πριν από 12-13 χρόνια. Είναι καταπληκτική μαγείρισσα, έχει μαγαζί στην Κυψέλη» ανέφερε.

«Μου αρέσουν τα χαρτιά, τρελαίνομαι. Τα αποφεύγω όμως γιατί ξέρω ότι το λιγότερο μπορεί να μπω φυλακή.

Είμαι άνθρωπος των άκρων. Είμαι ή του ύψους ή του βάθους.

Στο σπίτι μου με έχουν μάθει ότι το μοναδικό κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες είναι η αγάπη. Ντιλάρω καλύτερα με δύσκολους ανθρώπους.

Κακία δεν θα κρατήσω γιατί υπάρχει συμπαντικός νόμος που θα πληρώσεις την αδικία.

Βαριέμαι εύκολα αλλά τους ανθρώπους που έχουν οξύ πνεύμα δεν τους βαριέμαι ποτέ».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε τι δεν τις αρέσει στις σχέσεις με τους άντρες.

«Εγκλωβίζομαι όταν μου λένε “για πάντα”. Δεν υπάρχει για πάντα. Τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου τον έχω κάνει κολλητό φίλο. Το κομμάτι το σεξουαλικό είναι και λίγο υπερεκτιμημένο. Μπορείς τον άλλον να τον κάνεις φίλο όταν η φιλία είναι πιο σημαντική».

Τέλος μίλησε και για τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν ήμουν ποτέ ερωτευμένη με τον Κιμούλη. Είναι το όλο του γοητευτικό, αισθανόμουν πάντα δέος. Είμαι πολύ ευλογημένη και χαρούμενη, όσο τον γνωρίζω τον εκτιμώ περισσότερο. Το έχω πάθει με γυναίκα συνάδελφο να πέσει στην εκτίμησή μου όταν τη γνώρισα και της έχω πει».