Χριστίνα Βίδου: «Λόγω πένθους έγινα παχύσαρκη. Για 8 χρόνια δεν ανοίχτηκα και δεν με άγγιξε άνθρωπος»
Late night shows

Χριστίνα Βίδου: «Λόγω πένθους έγινα παχύσαρκη. Για 8 χρόνια δεν ανοίχτηκα και δεν με άγγιξε άνθρωπος»

Χριστίνα Βίδου: «Λόγω πένθους έγινα παχύσαρκη. Για 8 χρόνια δεν ανοίχτηκα και δεν με άγγιξε άνθρωπος»

Όσα εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Χριστίνα Βίδου και μίλησε για τη ζωή της, την κόρη της αλλά και την περίοδο που κλείστηκε στον εαυτό της και έγινε παχύσαρκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ1 παραδέχτηκε ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το ύψος της και αντιστοίχως οι σύντροφοί της.

Μάλιστα, με τον σύντροφό της επιλέγει να μη φορά γόβες γιατί νιώθει ασφάλεια στον ώμο του.

«Ξυπνάω στις 2 τα ξημερώματα. Η εκπομπή ξεκινάει στις 6 αλλά πρέπει να είμαι στις 4 εκεί για να ετοιμαστώ. Μετά είναι η σύσκεψη, τα θέματα, με όλη την ομάδα. Κοιμάμαι στις 10 το βράδυ σαν τα μωρά. Αν δεν κοιμηθώ εκείνη την ώρα, είμαι γκρινιάρα σαν τα μωρά. Το πρόβλημα της κόρης μου είναι ότι κοιμάμαι και δεν βλέπουμε ταινία. Η κόρη μου είναι 15 ετών.

Ο σύντροφός μου σέβεται απόλυτα αυτό που κάνω, δουλεύει κι αυτός πολύ και καταλαβαίνει. Δεν φοβάμαι που βγαίνω το βράδυ. Αν το βάλω στο μυαλό μου, θα με επηρεάσει. Έχω μάθει στη ζωή μπαμ και όπου πάει. Πάντα μου έρχονται οι ερωτήσεις σε άσχημο καιρό “πού πάω; Γιατί το έκανα αυτό;”. Όταν χιόνιζε πήγα από Γλυφάδα στην Αγία Παρασκευή, είναι η επαγγελματική μου διαστροφή. Για αυτό είμαι και δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος τρώει πολύ και δεν παχαίνει. Έχει φοβερό χιούμορ. Όταν πήγα στην ΕΡΤ και έκανα τις συζητήσεις μας είπαν να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι πρέπει να είμαστε κάπως και να είμαστε ο εαυτός μας. Και νομίζω ότι αυτό είμαστε με τον Κώστα».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ στημένη, είμαι αυτό το αυθόρμητο που βλέπεις. Δεν είναι εύκολο να σε δεχτούν και να σε αγκαλιάσουν ιδίως σε έναν τέτοιο κολοσσό όπως η δημόσια τηλεόραση. Αλλά εγώ αυτό ένιωσα! Είναι αμήχανο που γνωστοί μας ξέρουν τα νούμερα τηλεθέασης. Σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις αποτύχει ή επιτύχει. Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δεν αγνοούμε τα νούμερα στη δημόσια τηλεόραση γιατί θέλουμε να παίζουμε στο ανταγωνιστικό κομμάτι. Μη νομίζει ο κόσμος ότι πάμε εκ του ασφαλούς».

«Πάντα είμαι στη στιγμή και προσπαθώ να κάνω αυτό που μου έχει δοθεί απλόχερα. Όταν έκανα ραδιόφωνο δεν είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να κάνω τηλεόραση. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό επαγγελματικά. Αλλά τώρα περνάω υπέροχα με τον Κώστα και είμαι χαρούμενη και το απολαμβάνω».

«Μου άρεσε πολύ η Λιάνα Κανέλη για το πώς μιλάει με τα υπέροχα ελληνικά της και το θαύμαζα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ΣΚΑΪ το 1995. Ήμουν στο δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο και έχει πέσει ήδη το ένα αεροπλάνο και όπως το εκφωνώ σοκαρισμένη, σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω το δεύτερο αεροπλάνο στην οθόνη να πέφτει στον άλλον πύργο. Και προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν αλήθεια ή παίζει πλάνο από το προηγούμενο.

Όταν έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός μου σε δυστύχημα δεν ήμασταν μαζί αλλά υπήρχε αγάπη. Έλεγαν στο ραδιόφωνο να μην μου το πουν και το μάθω. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια στη ζωή μου και μετά μέτρησα και άλλες. Τότε είχα μια άρνηση και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Ήταν αυτό το “αποκλείεται” και τελικά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και το “γιατί σε μένα;”. Για 8  χρόνια δεν έκανα σχέση. Θυμάμαι εκείνα τα χρόνια ότι δούλευα πάρα πολύ. Είπα “δεν θα ξαναπληγωθώ και δεν θα ξαναπονέσω”. Έχτισα έναν τεράστιο τοίχο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν με άγγιξε άνθρωπος. Και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη για να μην ελκύω κανέναν. Έχτισα αυτό το να μην το αγγίξει και το πειράξει κανείς. Όταν έχεις νιώσει τόσο μεγάλο πόνο, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που τα σωθικά σου…Μετά κάποια στιγμή ξυπνάς ωραία και λες “τέλος”.

Όταν έχασα τον σύζυγό μου ήμασταν χωρισμένοι. Η κόρη μου τότε ήταν 3,5 χρονών. Είναι δύσκολο για όλους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Στην αρχή το είδε ως παιχνίδι ότι θα έχει δύο σπίτια. Το θέμα είναι ότι το παιδί πρέπει να νιώσει αγάπη. Το ότι δεν συνέχισαν οι γονείς, το παιδί δεν έχει καμία ευθύνη. Δεν ήταν λάθος η επιλογή μου αλλά το θέμα είναι να είσαι ευτυχισμένος. Δεν θέλω να παντρευτώ ξανά, θέλω να νιώθω ελεύθερη. Είμαι 11 χρόνια με τον σύντροφό μου και δεν μένουμε μαζί, θέλουμε να έχουμε τον χώρο μας. Έχω πολύ ανάγκη τον χώρο μου και τη μοναξιά μου. Δεν είμαι καθόλου κοινωνικό άτομο».

Διαβάστε επίσης

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Προσπαθώ να μην φιλτράρω όσα λέω αλλά υπάρχει ο φόβος του cancel»