Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: «Δεν εντοπίζω εύκολα τον “λάθος άντρα” – Έχω τον μ@@κομαγνήτη»
Late night shows

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: «Δεν εντοπίζω εύκολα τον “λάθος άντρα” – Έχω τον μ@@κομαγνήτη»

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: «Δεν εντοπίζω εύκολα τον “λάθος άντρα” – Έχω τον μ@@κομαγνήτη»

Όλα όσα είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος»

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Θεοδοσίας στις «Άγριες Μέλισσες» και πλέον την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Αργυρώς στον «Σασμό».

Για τον ρόλο της στον Σασμό αναφέρει: «Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως μικροαντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς.

Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρώς.

Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου.

Στις “Άγριες Μέλισσες” ήξερα αρκετό καιρό ότι θα πεθάνω στον ρόλο αλλά ένιωθα ωραία. Είχε κάνει τον κύκλο του ο ρόλος, τελείωσε εκεί που έπρεπε!».

Και προσθέτει: «Οι καλές κριτικές δεν ξέρω αν σου κάνουν πολύ καλό. Είναι πολύ λεπτή γραμμή και να επαναπαυτείς.

Είμαι προληπτική οπότε έχω γούρια και θα κάνω πράγματα πριν ανέβω στην σκηνή. Κάνω κάτι συγκεκριμένο από πολύ μικρή και το ξέρουν πολύ κοντινά μου άτομα.

Στην Κρήτη αισθάνθηκα “Σάκης Ρουβάς” γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία».

«Δεν μπορώ να εντοπίσω εύκολα τον “λάθος άντρα”. Έχω το αντίθετο, τον μ@@@κομαγνήτη».

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι τα γυρίσματα για τον ρόλο της στον «Σασμό» έχουν γυριστεί στο παιδικό της δωμάτιο.

«Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την “Αργυρώ” οπότε το πρότεινα εγώ.

Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα».

Μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της που της στοίχισε αρκετά:

«Έχασα σε πολύ τρυφερή ηλικία την μητέρα μου. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ πράγματα από τους γονείς μου, ειδικά από τη μαμά μου που ήμουν πιο κοντά.

Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά μας».