Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά από ανθρώπους με οδοντόκρεμα χαμόγελο που δεν το περιμένεις…»
Late night shows

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά από ανθρώπους με οδοντόκρεμα χαμόγελο που δεν το περιμένεις…»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά από ανθρώπους με οδοντόκρεμα χαμόγελο που δεν το περιμένεις…»

Όσα είπε για την τηλεόραση, τις ταμπέλες και τις πισώπλατες μαχαιριές

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχτηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο Night Out για μία απολαυστική νυχτερινή έξοδο με πολύ παιχνίδι, ανεβασμένη διάθεση και ευχάριστες εκπλήξεις.

Η Ζενεβιέβ με την πληθωρική προσωπικότητα και τον κοφτερό λόγο μίλησε για το GNTM, αλλά και για τις εμπειρίες ζωής που αποκόμισε συμμετέχοντας στο ταξιδιωτικό παιχνίδι Asia Εxpress.

«Οι άνθρωποι που γνώρισα εκεί με το Asia Express με άλλαξε, μου έδωσε μία παιδικότητα που είχα χάσει» είπε για τη συμμετοχή της στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star.

Για τις ταμπέλες που τις έχουν «φορέσει» κατά καιρούς ξεκαθάρισε:

«Δεν μπήκα στον χώρο της τηλεόρασης στα 20 μόλις τελείωσα σχολή δημοσιογραφίας, δεν είμαι ξανθιά, δεν είμαι γλυκούλα, που όλα αυτά είναι ταμπέλες που έχουν βάλει σε γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση που στην τελική δεν ισχύουν. Μπήκα στα 40, μελαχρινή, με σπουδές καμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Οι ταμπέλες είναι για αυτούς που τις χρησιμοποιούν. Οι γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση είναι γυναίκες που θέλουν να είναι στην τηλεόραση και είναι σκληρά εργαζόμενες γυναίκες».

Στην παρέα λίγο αργότερα ήρθε και η Έλενα Χριστοπούλου για να μιλήσει για την καλή της φίλη.

Μεταξύ άλλων η creative director ξεδίπλωσε το «κουβάρι» της ζωής της αρχίζοντας από τα πρώτα της βήματα στη μόδα, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ αναφέρθηκε και στις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια από ανθρώπους μάλιστα που δεν το περίμενε ποτέ.

«Η μόδα μπήκε στη ζωή μου τυχαία. Γνώρισα σημαντικούς αριθμούς που κάτι είδαν σε εμένα. Είναι δύσκολος χώρος αλλά όλοι οι χώροι είναι δύσκολοι. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλεύουν πάρα πολλές ώρες. Δεν θεωρώ ότι κάνω μία εύκολη δουλειά αλλά είμαι ευγνώμων ότι ξυπνάω γουστάροντας».

«Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά από ανθρώπους που δεν το περιμένεις, από ανθρώπους τύπου οδοντόκρεμα χαμόγελο που σου έχει σκάψει τον λάκκο και λες “πώς βρέθηκα εδώ μέσα με θαμμένη τρία μέτρα κάτω από γη”».

«Αυτό που με έχει σώσει είναι η αγάπη που παίρνω και δίνω. Και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω συμπεριφερθεί φρικτά. “Πάρε τηλέφωνο και ζήτα συγγνώμη”».

«Εγώ έχω περάσει μία οικονομική κρίση μόλις είχα γίνει μάνα και έπρεπε να βρω μια δουλειά που να μου πληρώσει ξαφνικά κάτι επιταγές, γιατί εμείς πληρωνόμασταν εμείς της μόδας με 12μηνες επιταγές».