Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Είχα άρνηση με το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Έκανα λάθη και…»
Τηλεόραση

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Είχα άρνηση με το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Έκανα λάθη και…»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Είχα άρνηση με το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Έκανα λάθη και…»

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή, Στούντιο 4

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στις αρνητικές κριτικές όσο και στην παράσταση The Humans που πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, μίλησε και για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του και πως η παράσταση που πρωταγωνιστεί ήταν σαν μια δεύτερη ευκαιρία για εκείνον!

«Είμαι ένας άνθρωπος που τα πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν, δεν τα ακούω. Το ίδιο κάνω και με τους ανθρώπους που είναι τοξικοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε δω! Ήρθε αυτό γιατί στόχος μου είναι η εσωτερική μου γαλήνη, η ευτυχία. Το να έχω τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου δεν μου δημιουργεί μια ησυχία. Αποφασίζω ότι εσύ δεν υπάρχεις, είσαι αόρατος. Είμαι ευγενής οπότε αν μου μιλήσεις, θα σου μιλήσω αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχεις. Είμαι πολύ υπομονετικός μέχρι που να φτάσω σε ένα σημείο και να κάνω την έκρηξη. Μετά από πολλή υπομονή και όταν πιέζεσαι. Ήμουν τυχερός στον χώρο μου, το επέλεξα να κάνω συνεργασίες που δεν είχα ανταγωνισμό.

Όταν η Ιωάννα μου είπε για το Voice της είπα ότι έχει ανταγωνισμό και “είσαι έτοιμη να το ζήσεις αυτό;”. Μου είπε “ναι”. Εγώ δεν είμαι ανταγωνιστικός οπότε δεν θα σου βγάλω και τον ανταγωνισμό. Δεν με πληγώνουν τα σχόλια. Κριτική θα υπάρχει και θα την έχεις με οτιδήποτε κι αν κάνεις. Οπότε εγώ έμαθα να μην με ενδιαφέρει καθόλου η κριτική. Αποφάσισα από πολύ μικρός επειδή μου συνέβησαν έτσι τα πράγματα… Ήμουν μικρός σε ένα έργο που έκανα και οι μισές κριτικές ήταν διθυραμβικές και οι άλλες όχι τόσο καλές. Και είπα δεν γίνεται να συμβαίνει μόνο το ένα ή μόνο το άλλο. Από μια κριτική καταλαβαίνω πως βλέπεις τα πράγματα και ποιος είσαι εσύ. Δεν βλέπω κάτι για μένα, αλλά για σένα! Είχα κάποιες εμπειρίες που με έσπρωξαν στο να δω τα πράγματα διαφορετικά. Είναι πάντα θέμα οπτικής και από ποια γωνία θα δεις κάτι. Όλα τα πράγματα είναι σχετικά, καλά και κακά αλλά το θέμα που θα σταθείς».

«Για το Humans ακούμε πολύ ωραία πράγματα. Είναι μια παράσταση που αγαπάμε πάρα πολύ. Είναι ωραίος ο θίασος, εξαιρετικός. Είναι ένα έργο που λατρεύουμε. Αυτό που ακούμε σαν “αρνητικό” είναι οι Δίδυμοι Πύργοι και τα λοιπά. Και λες “δες τα προβλήματα της οικογένειας που έχουν να κάνουν με σένα και όχι με τον Αμερικάνο”. Επειδή η μητέρα μου είχε ένα θεματάκι ανάλογο της μητέρας μου στο έργο, όχι ακριβώς άνοια αλλά έπαθε ένα εγκεφαλικό. Δεν ήμουν όπως θα έπρεπε να είμαι με τη μητέρα μου, δεν μπορούσα να το δεχτώ, είχα μια άρνηση. Όταν σε ρωτάει ένας άνθρωπος τα ίδια δεν μπορείς να το δεχτείς, θυμώνεις. Το θέμα είναι ότι αγχώνεις τον άλλον.

Είναι τα πράγματα που δεν τα ξέρεις και βγάζεις το δικό σου πρόβλημα. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Για εμάς είναι οδυνηρό. Λένε ότι παθαίνεις άνοια γιατί δεν αντέχεις κάποια πράγματα. Ο άλλος μπορεί να είναι απόλυτα ευτυχισμένος, αυτό δεν το ξέρω. Εγώ, όμως, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό, είναι εφιάλτης μου. Έκανα λάθη και είναι μια ευκαιρία εδώ να είμαι ένας γιος πολύ καλύτερος με μεγαλύτερη ανοχή από ότι ήμουν. Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία που το ζω αυτό μέσα από την παράσταση. Την τύχη την φτιάχνουμε και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να είμαι. Ήταν ένας λόγος που με συγκίνησε πολύ!».

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο – Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Ο Άγγελος θα πάθει σοκ όταν μάθει ότι οι γονείς του χάθηκαν από…»