Λένα Αρώνη: «Έχω την εικόνα που είμαι πολύ Λένα και πολύ Αρώνη»
Τηλεόραση

Λένα Αρώνη: «Έχω την εικόνα που είμαι πολύ Λένα και πολύ Αρώνη»

Λένα Αρώνη: «Έχω την εικόνα που είμαι πολύ Λένα και πολύ Αρώνη»

«Κάποιοι λένε "το έχει όλο λυμένο"»

Η Λένα Αρώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στο κομμάτι της δημοσιογραφίας, τις προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και τον ρόλο της ως μαμά.

«Πιο πολύ θεωρώ το ζήτημα της επιλογής και της σκληρής δουλειάς σε κάνει να φαίνεσαι κάτι τέτοιο. Από μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και έκανα ακριβώς αυτό που είχα φανταστεί. Σκαμπανεβάσματα υπήρξαν κυρίως εσωτερικά. Κάποιος που δει αυτή τη διαδρομή και αλληλουχία χρόνων θα πει “το έχει όλο λυμένο”.

Κάθε σεζόν και εμείς διαπραγματευόμαστε τι θα κάνουμε την επόμενη! Πάντα θυμώνω!

Έχουν υπάρξει κατά καιρούς προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια. Ξέρουν ότι είμαι εκεί, έχω δώσει όλη μου την ψυχή και την αγάπη.

Κλείνω αρκετά χρόνια και σκεφτόμουν που κλείνει η σεζόν μήπως κάνω κάποιο πάρτι. Βέβαια θέλω μικρές παρέες για να επικοινωνήσω. Με τους λίγους φίλους που έχω είμαι καλή φίλη. Είναι και δύσκολη η δουλειά μας!

Επειδή έχω δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια, δεν μπορώ να πω ότι είναι το μόνο που με προσδιορίζει. Έχω την εικόνα που είμαι πολύ Λένα και πολύ Αρώνη!

Δεν έζησα φοιτητική ζωή! Η Σόλωνος δεν με είδε, καφέ δεν έχω πιει ακόμα! Τώρα που οι κόρες μου είναι φοιτήτριες τις λέω να μη βιάζονται».