Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Με έχουν εκβιάσει μπράβοι και μου έχουν πει “θα βρεθείς σε χαντάκι”»
Τηλεόραση

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Με έχουν εκβιάσει μπράβοι και μου έχουν πει “θα βρεθείς σε χαντάκι”»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Με έχουν εκβιάσει μπράβοι και μου έχουν πει “θα βρεθείς σε χαντάκι”»

«Με έχουν πάρει τηλέφωνο και με έχουν απειλήσει για πράγματα που έχω πει», δήλωσε για το #Metoo

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τα επαγγελματικά του, την άποψή του για το κίνημα #metoo και την υποκριτική.

Αναφερόμενος στην ηθοποιία και την επαγγελματική του ενασχόληση, ειπε:

«Δε φρόντισα να εξασφαλίσω τα προς το ζην για την οικογένειά μου από την υποκριτική οπότε κάνω και άλλες δουλειές. Αν κάποιος είναι κακός ηθοποιός και δε βρίσκει δουλειά πρέπει να βρει δουλειά σε κάτι που είναι κάλος. Ότι και να πεις πλέον για το τι είναι να είσαι ηθοποιός δεν θα βγάλεις άκρη.

Είτε είσαι από το survivor, είτε είσαι από τη σχολή δημοσιογραφίας, είτε είσαι αθλητής μπορείς να γίνεις ηθοποιός και να φέρεις περισσότερο κόσμο στο θέατρο από όσο θα έφερνε στο θέατρο κάποιος σαν εμένα. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και κάποιος χαρακτηρίζεται για αυτό και δεν χαρακτηρίζεται αυτός που τον έκανε να φύγει».

Για το κίνημα #metoo και το τίμημα που έχει πληρώσει μιλώντας για αυτό, είπε:

«Το έχω πληρώσει πολύ ακριβά, δεν πιστεύω… γιατί ξέρω. Δεν το έχω πληρώσει μόνο επειδή δεν έχω υπάρξει σε δουλειά. Με έχουν πάρει τηλέφωνο και με έχουν απειλήσει για πράγματα που έχω πει. Με έχουν εκβιάσει μπράβοι και μου έχουν πει, ”θα βρεθείς σε χαντάκι”. Έχουν πάρει ανθρώπους και έχουν πει, ”μαζέψτε τον”.

Κάποια πράγματα ποτέ δεν τα είπα. Αν έβγαινα να τα πω… Για αυτό λέω επειδή δεν είπα ονόματα, για αυτό το λόγο ήταν πάρα πολλοί που με πήραν τηλέφωνο και είπαν για πρόσεξε καλά. Αν έλεγα ένα όνομα όλοι οι υπόλοιποι θα ήταν μαζί μου. Το #metoo δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Απλά έκανε κάποιους να κρυφτούν και να την πληρώσουν ένας, δυο που ήταν ”οι άρχοντες του σκότους”».

Επίσης μίλησε για την υποκριτική και για τους ανθρώπους που βγαίνουν από τα ριάλιτι, τι είπε:

«Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα. Κάποιος που είναι πανελίστας έχει το δικαίωμα να πει αν κάποιος είναι παρουσιαστής ενώ εγώ που είμαι ηθοποιός δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι είμαι παρουσιαστής».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θέλω ούτε να θυμάμαι την εμπειρία μου με τον Γιώργο Κιμούλη»