Λιάγκας υπέρ Τσιτσιπά: «Του έχουν σπάσει να μην πω τι!»
Τηλεόραση

Λιάγκας υπέρ Τσιτσιπά: «Του έχουν σπάσει να μην πω τι!»

Λιάγκας υπέρ Τσιτσιπά: «Του έχουν σπάσει να μην πω τι!»

Πυρ και μανία ο δημοσιογράφος

Με ζήλο τάχθηκε υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά ο Γιώργος Λιάγκας για το περιστατικό που έλαβε χώρα ανάμεσα στον ίδιο και τη μητέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα του.

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Η μητέρα του Στέφανου νομίζει ότι παίζει η ίδια τον αγώνα του. Αλλά δεν είναι έτσι»

Ο νεαρός αθλητής εκνευρίστηκε καθώς η μητέρα του τού έκανε παρατηρήσεις την ώρα του αγώνα και μάλιστα στα Ρώσικα ενώ ο αντίπαλός του ήταν ο Ρώσος πρωταθλητής.

Μετά τις δηλώσεις του πατέρα του που εξήγησε ότι η συμπεριφορά του γιου του ήταν αποτέλεσμα της έντονης πίεσης που δέχεται ενίοτε από τη μητέρα του ο Γιώργος Λιάγκας υπεραμύνθηκε του τενίστα σε ανεβασμένους τόνους καθώς η Φωτεινή Πετρογιάννη διατήρησε τις αντιρρήσεις της.

«Συγγνώμη κιόλας κυρία Πετρογιάννη, αλλά ο Απόστολος Τσιτσιπάς το ζει και βγήκε και άδειασε την ίδια του τη γυναίκα. Του έχουν σπάσει, μην πω τι του έχουν σπάσει! Τον δικαιολογώ απόλυτα. Καταδικάζω το μ@λ@κ@σμ@ν@ προφανώς, του έχουν σπάσει τα νεύρα, μην πω τι άλλου του έσπασαν».

«Είναι ένα γαϊδούρι 25 χρονών, ένας παιδαράς, να τον αφήσουν μόνο του! Θα μπορούσε να είναι Νο 1 και επειδή τον βλέπουν ως προέκταση του δικού τους εαυτού τον έχουν κρατημένο πίσω».