Λουκία Παπαδάκη: «Το σλόγκαν “αυτά θέλει ο κόσμος” είναι βλακώδες και υποτιμητικό»
Τηλεόραση

Λουκία Παπαδάκη: «Το σλόγκαν “αυτά θέλει ο κόσμος” είναι βλακώδες και υποτιμητικό»

Λουκία Παπαδάκη: «Το σλόγκαν “αυτά θέλει ο κόσμος” είναι βλακώδες και υποτιμητικό»

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα για την τηλεόραση, την πορεία της καριέρας της, την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και τη ζωή της.

Αναφερόμενη στην τηλεόραση και την πορεία της καριέρας της, είπε:

«Είναι πολύ ωραίο το ”άνοιγμα” που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην μυθοπλασία. Το σλόγκαν “αυτά θέλει ο κόσμος” είναι βλακώδες και υποτιμητικό. Δεν με απασχόλησαν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης, δεν ανήκω στην γενιά των… ”νούμερων”».

«Στην εκπομπή που παρουσίαζα στον ANT1 ήταν όλα πολύ κομψά. Υπήρχε άλλη διάθεση και νοοτροπία τότε, δεν υπάρχει πια. Στο ”Πολύ μπλα μπλα” είχαμε περάσει πολύ ωραία σαν παρέα, είχαμε ”δέσει”. Υπάρχουν πολλοί κάλοι παρουσιαστές σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνω κάτι τέτοιο. Η τηλεόραση του σήμερα είναι ένας άλλος κόσμος. Τα δεδομένα της δεκαετίας του 1990 δεν υπάρχουν καν σαν ιδέες».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ανέφερε:

«Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έλεγε ποτέ κάτι, αν δεν το ένιωθε. Με είχε βοηθήσει, όσο νέα και αν ήμουν στον χώρο. Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία, έμαθα πολλά από εκείνη. Είχαμε μοιραστεί πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, ήταν μία σπουδαία γυναίκα. Ήταν ”σκυλί” στη δουλειά της και στην ηθική της δουλειάς!».

Επίσης αναφέρθηκε στην ζωή της, τι είπε:

«Είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Τα σπουδαία πράγματα έρχονται αργότερα. Θεατρικά μιλάω γιατί όταν μιλάω για ρόλους μιλάω πάντα για το θέατρο. Η σχέση μου με τον γιο μου είναι υπέροχη, μάλλον έχω κάνει κάτι καλά. Μου το έχει πει και ο ίδιος. Δεν υπάρχει πιο ασύλληπτο έργο από το να φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο και να τον μεγαλώνεις. Δεν θα άλλαζα ούτε λεπτό από τις στιγμές μου με το γιο μου. Ο γιος μου ξέρει ότι μπορεί να έρθει σε έμενα για οτιδήποτε».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Λουκία Παπαδάκη: «Οι δικοί μου χωρισμοί είχαν ένα κοινό, το τέλος! Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα»