«Λύγισε» ο Στέλιος Παρλιάρος: «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός»
Τηλεόραση

«Λύγισε» ο Στέλιος Παρλιάρος: «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός»

«Λύγισε» ο Στέλιος Παρλιάρος: «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός»

Οι οικονομικές αλλά και ψυχολογικές δυσκολίες που αντιμετώπισε

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε για πολλά χρόνια μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος στην εκπομπή, EQ, μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του.

«Αν η ζωή ήταν flat, δεν θα είχε νόημα. Δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έχω περάσει το βουνό των δυσκολιών για 10 χρόνια αλλά μέσα από αυτό έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ήταν πανεπιστήμιο για μένα. Όταν είσαι 20 – 22 χρονών, που να ξέρεις από οικονομικά και επιχειρήσεις. Ήμουν μόνο μου και πάλευα με τα πάντα. Ήταν τα ανίψια που πάνω σε ένα σκαμπό, μικρά παιδιά και έφτιαχναν ταρτάκια. Ερχόταν και η αδελφή μου και με βοηθούσε οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα οικονομικά.

Εγώ ήθελα να δίνω στους ανθρώπους να χαίρονται. Ήθελα καλή ποιότητα και έβρισκα πάντα το καλύτερο. Οπότε κάποια στιγμή ξύπνησα και λέω… τι κάνω; Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός. 10 χρόνια, ναι. Δεν λύγισα όμως, δεν έπαθα τίποτα γιατί έκανα πάντα όνειρα.

Ήμουν ένας άνθρωπος, ειδικά εκείνη την περίοδο, σαν πολύ νεότερος και διασκέδαζα κιόλας. Έλεγα πως θα ξημερώσει μια άλλη μέρα, έχω και μια φοβερή αισιοδοξία. Δούλευα σκληρά, με βοήθησαν πολλοί φίλοι, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά το πάλεψα και βγήκα πάρα πολύ ανανεωμένος μετά από δέκα χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Στέλιος Παρλιάρος: «Με την οικονομική βοήθεια του πατέρα μου άνοιξα το πρώτο μου ζαχαροπλαστείο»