Μ. Ιορδάνου: «Όλα τα ισχαιμικά που πέρασα δεν συγκρίνονται με την απώλεια του σκύλου μου»
Τηλεόραση

Μ. Ιορδάνου: «Όλα τα ισχαιμικά που πέρασα δεν συγκρίνονται με την απώλεια του σκύλου μου»

Μ. Ιορδάνου: «Όλα τα ισχαιμικά που πέρασα δεν συγκρίνονται με την απώλεια του σκύλου μου»

«Η σύζυγός μου με έσωσε» είπε ο ηθοποιός για την περιπέτεια της υγείας του

Ο γνωστός ηθοποιός, Μάριος Ιορδάνου, και η σύζυγός του Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του.

Πώς επανήλθε μετά από 4 εγκεφαλικά;

«Στη ζωή όλα τα περιμένεις. Δεν έχει εγγυήσεις. Ό,τι και να μου έχει συμβεί το αντιμετωπίζω με πολλή δύναμη. Με έσωσε η σύζυγός μου. Έγινα πολύ δυνατός. Υπάρχει ο αφαιρετικός τρόπος να είσαι δυνατός, πετάς τα βαρίδια και επιστρέφεις στο κέντρο σου. Ήξερα ότι είμαι δυνατός.

Μετά από τα ισχαιμικά επεισόδια βρήκα πολύ πιο έξυπνος πρέπει να σου πω» είπε με χιούμορ στην παρουσιάστρια.

«Το νοσοκομείο στη Φλώρινα ήταν απαράδεκτο. Ο μαγνητικός δεν λειτουργούσε, το προσωπικό ήταν εξαιρετικό. Προσπαθούσαν οι γιατροί να βοηθήσουν με το φορτηγό της περιοδείας. Κάναμε 9 ώρες να γυρίσουμε στην Αθήνα» είπε η σύζυγός του.

«Η Σοφία με έσωσε. Εγώ ήθελα μόνο να αγκαλιάσω τον σκύλο μου που πέθανε πριν από λιγο καιρό και θέλω να σου πω κάτι, όλα τα ισχαιμικά, εγκεφαλικά που πέρασα δεν συγκρίνονται με την απώλεια του σκύλου μου. Έλεγα στη Σοφία “γύρνα με πίσω να πάρω αγκαλιά τον Μπράντον μου”. Αυτό με έσωσε και με κράτησε» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Το τζακποτ της ζωής μου είναι η Σοφία και ανήκω εδώ» είπε για τη σύζυγό του εξηγώντας γιατί ένιωθε ευτυχισμένος παρά την περιπέτεια της υγείας του. «Δεν είχε κρεβάτι το νοσοκομείο και κοιμόταν στο πάτωμα. Η ζωή είναι πολύ μικρή και αυτό που έχει σημασία είναι ο άνθρωπος που συνταξιδεύεις».

Ο ηθοποιός γράφει με τη σύζυγό του τη νέα σειρά μυστηρίου του Star Μαύροι πίνακες ενώ όπως αποκάλυψαν ξεκινούν γυρίσματα.