Μάγισσα: Ποια ονόματα ακούγονται για το prequel της σειράς;
Τηλεόραση

Μάγισσα: Ποια ονόματα ακούγονται για το prequel της σειράς;

Μάγισσα: Ποια ονόματα ακούγονται για το prequel της σειράς;

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται

Μπορεί τα επεισόδια της σειράς, Μάγισσα, να οδεύουν προς το τέλος τους, ωστόσο ήδη έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί ένα prequel ως δεύτερος κύκλος.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος δίνει το δικό του ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, για τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι ότι θα συμμετέχουν.

«Πιάνουμε την ιστορία από τη μητέρα της Κυπριανής, τη Λαζαρίνα. Δεν θα δούμε τη Θέμιδα Μπαζάκα λόγω της ηλικίας. Θα δούμε σε νεότερη ηλικία πώς η Κυπριανή προσπάθησε να κρατηθεί μακριά από το χάρισμα της Λαζαρίνας που είναι μάγισσα. Πώς εμπλέκεται με την Αναχίτ που είναι η μητέρα της Θεοφανώς. Και φυσικά τα δύο επικρατέστερα ονόματα είναι η Μαρία Κίτσου που επιστρέφει στην τριάδα των δημιουργών των Άγριων Μελισσών. Και πιθανότατα στο πλευρό της τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Θα είναι μια εξαιρετική συγκυρία αν αυτά τα δύο ονόματα και κλείσουν. Βάζω αστερίσκους γιατί αυτό είναι ρευστό!», είπε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Ωστόσο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/4) στο Στούντιο 4 και διέψευσε τη συμμετοχή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Δεν θα κάνω τηλεόραση του χρόνου. Ακούστηκε το όνομά μου, έγινε μια πρόταση. Αλλά έβαλα πριν από τις προτάσεις πολλές δουλειές στο θέατρο και δεν θα προλάβω να κάνω γυρίσματα. Δεν θα τα καταφέρω μάλλον!».

Δείτε όσα λέει στο 12:30

Διαβάστε επίσης

Νικός Πολυδερόπουλος: Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδερφού του – «4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε»