Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πήρα τον δρόμο που όταν με κοιτάζω στον καθρέπτη δεν ντρέπομαι»
Τηλεόραση

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πήρα τον δρόμο που όταν με κοιτάζω στον καθρέπτη δεν ντρέπομαι»

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πήρα τον δρόμο που όταν με κοιτάζω στον καθρέπτη δεν ντρέπομαι»

Όσα είπε στην εκπομπή, Γειά σου

Στην εκπομπή, Γειά σου, έκανε δηλώσεις η Μαίρη Αυγερινοπούλου και αναφέρθηκε στο Πρωινό Σουσού αλλά και την «κακοποίηση» που είχε βιώσει στο παρελθόν στο επάγγελμα.

Όπως τόνισε, η ίδια ενώ της συνέβη πολλές φορές ανώτερα στελέχη να της ζητούν να συνευρεθούν ερωτικά για μια καλύτερη θέση, η ίδια δεν το αποδέχτηκε ποτέ.

Και μάλιστα ξεκαθάρισε πως διάλεξε τον δρόμο που όταν κοιτάζει τον εαυτό της δεν βρίσκει κανέναν λόγο να ντραπεί.

«Είναι μια απόφαση που δεν αφορά το πάνελ αλλά τον κεντρικό παρουσιαστή και την διοίκηση της εκπομπής. Εμείς αυτό που κρατάμε είναι ότι είμαστε πάντα διαβασμένοι, πάντα ενημερωμένοι και η Ελένη Τσολάκη υπηρετεί πολύ όμορφα την ενημέρωση.

Το γύρισμα του τραπεζιού ήταν μια σκέψη από την πρώτη στιγμή και είπαμε “δεν πειράζει, ας το αφήσουμε όπως έγινε”. Σήμερα, είπαμε πρωτομηνιά να το αλλάξουμε.

Έχω μάθει να διαβάζω τα νούμερα. Είναι ένας δείκτης αλλά δεν σου κάνει εντύπωση ότι μια εκπομπή τη μία μέρα έχει 17% και μια 7%; Δεν νομίζω ότι αποδίδουν την πραγματικότητα».

«Στα δικά μου τα χρόνια ήταν έντονο το φαινόμενο. Όταν ήσουν νέα, ωραία ήταν έντονο το φαινόμενο. Είναι θέμα επιλογής! Εγώ δεν είπα όχι στο ρεπορτάζ αλλά είναι το αξιακό σου σύστημα ποιο είναι. Πήρα τον δρόμο που όταν με κοιτάζω στον καθρέπτη δεν ντρέπομαι. Τότε ήταν άλλες οι συνθήκες, οι εποχές και τα λεγόμενα. Δεν το έζησα μια φορά αλλά πολλές φορές. Δεν ήταν τροχοπέδη για εμένα αυτό!».

Διαβάστε επίσης

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Έβαλε τα κλάματα στο Πρωινό Σουσού