Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το άθλημα “σεξάκι”»
Τηλεόραση

Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το άθλημα “σεξάκι”»

Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το άθλημα “σεξάκι”»

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για την εφηβεία, την σχέση της με τον πατέρα της, την κόρη της, και το Ρουκ Ζουκ

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, για την ανακύκλωση επίπλων, την εφηβεία της, την κόρη της και το επιτυχημένο Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Αναφερόμενη στην ανακύκλωση επίπλων και το μπαζάρ, είπε:

«Μαζεύω από τα σκουπίδια τα έπιπλα που βρίσκω στο πεζοδρόμιο, τα ανακυκλώνω και τα μεταποιώ για να τα εκθέσω σε μπαζάρ για τα αδέσποτα. Δεν έχωσα το κεφάλι μου μέσα στον κάδο,  ευτυχώς δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο».

Για την εφηβεία της, είπε:

«Ως έφηβη ήμουν αγοροκόριτσο και ζωηρή με την έννοια του παλιόπαιδου και καθόλου θηλυκό. Ήμουν το κορίτσι που έπρεπε ο άλλος να κάνει πόλεμο για να με διεκδικήσει. Ακόμα δεν μου λείπει ο ερωτικός τομέας. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το “άθλημα” “σεξάκι”.  Δεν ήμουν ποτέ αυτού του αθλήματος. Έπρεπε να είμαι δεμένη, να τον ξέρω τον άλλον. Γι’ αυτό και άργησα να το κάνω, το έκανα στα 20 γιατί δεν ήθελα όλοι αυτοί γύρω γύρω να λένε, ”εγώ τη Μηλιαρέση ρε; ντάξει…”. Εμένα η καρδούλα μου εμένα σκιρτάει που απεγκλωβίζω τις γάτες από τις ταράτσες».

Για την κόρη της, ανέφερε:

«Η κόρη μου ασχολείται με την ηθοποιία. Θα τη δείτε σε ένα σίριαλ.  Η Σοφίνα ήταν πάντα του ροζ και της νεράιδας δεν έμοιαζε με εμένα. Η σχέση μας με τον πατέρα της Σοφίνας είναι πλέον υποστηρικτική. Τον αγαπώ γιατί προσέχει το παιδί μου».

Σχολιάζοντας το Ρουκ Ζουκ, είπε:

«Η τηλεόραση είναι ένα μέρος της ζωής μου, δεν μπορώ να πω ακόμα ότι δεν την θέλω. Δεν θα με ενδιέφερε να βγω και να κάνω μια εκπομπή σαν το Ρουκ Ζουκ, είναι πολύ πετυχημένο όπως το κάνει η Ζέτα. Να βγω να κάνω τι; Τον αντικαταστάτη του παρουσιαστή;».

Για το σχόλιο της Βάσιας Τριφύλλη, είπε χαρακτηριστικά: «Άπαπα…Γιατί μωρέ; Εγώ δηλαδή έπρεπε να έχω πάρει την Ζέτα Μακρυπούλια και να την έχω κάνει κόσκινο. Να την έχω πιάσει από το τσουλούφι και να την έχω φέρει δεκαπέντε βόλτες…».

«Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί μήνες πριν αρχίσει η εκπομπή, είχα πάει να πάρω τα δικαιώματα του Ρουκ Ζουκ, αλλά δεν είχα τα χρήματα να τα αγοράσω και τα πήρε ο ΑΝΤ1. Θέλω να κάνω ένα επετειακό με τους παλιούς παίκτες».

Δείτε όλη τη συνέντευξη: