Μαίρη Χρονοπούλου: Οι τρεις μεγάλες τηλεοπτικές συνεντεύξεις που την έφεραν ξανά στο προσκήνιο
Τηλεόραση

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι τρεις μεγάλες τηλεοπτικές συνεντεύξεις που την έφεραν ξανά στο προσκήνιο

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι τρεις μεγάλες τηλεοπτικές συνεντεύξεις που την έφεραν ξανά στο προσκήνιο

Άφησαν ιστορία οι εξομολογήσεις της σε τρεις εκπομπές

Για πολλά χρόνια η Μαίρη Χρονοπούλου ζούσε στην αφάνεια μετά το τραγικό τροχαίο που την καθήλωσε σε καροτσάκι.

Η ηθοποιός είχε απομονωθεί για χρόνια στο σπίτι της στην Παιανία και έκανε πολύ σπάνιες εμφανίσεις λόγω και των προβλημάτων της.

Από το 2021 όμως επανέκαμψε πολύ δυναμικά και μάλιστα κατάφερε να ξαναπερπατήσει χάρη στον φυσικοθεραπευτή της όπως εξομολογήθηκε η ίδια.

Η πρώτη εμφάνιση στο Στούντιο 4 μετά από 25 χρόνια

Μετά από 25 χρόνια που είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση, τον Σεπτέμβριο του 2021 κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 σε μια εξαιρετικά συγκινητική συνέντευξη όπου μίλησε για όλα.

Ανανεωμένη, λαμπερή, με κοφτερό μυαλό είχε ομολογήσει πως «Δεν νομίζω ότι οι άντρες πέρασαν πολύ καλά μαζί μου. Ήμουνα λιγάκι τζόρας. Ήμουν απαιτητική». «Ήταν ο πατέρας που δεν είχα» είχε πει για τον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση στην ΕΡΤ – «Δεν νομίζω ότι οι άντρες πέρασαν πολύ καλά μαζί μου»

Η χειμαρρώδης συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση

Η χειμαρρώδης συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση άφησε εποχή καθώς σε αυτήν προβλήθηκαν σπάνια πλάνα από τον γάμο της το 1975, αποκάλυψε τους κρυφούς έρωτές της ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τη λατρεία της για τα παιδιά.

«Στα 17,5 μου χρόνια είχα πτυχίο βρεφονηπιοκόμου, ήμουν πλήρως εξοπλισμένη για μητέρα, λάτρευα τα παιδιά, αλλά η  κακή μου τύχη δεν μου έφερε. Απαράδεκτο, ανήθικο και ετεροβαρές. Δεν πιστεύω στις μονογονεϊκές οικογένειες» ήταν το έντονο σχόλιό της για το αν θα αποκτούσε παιδί χωρίς γάμο.

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα σπάνια πλάνα της από τον γάμο της το 1975, ο ανεκπλήρωτος έρωτας με τον Μίμη Πλέσσα και η «κακοτυχία» στο να αποκτήσει παιδί

Η συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η τρίτη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε και έκανε αίσθηση ήταν αυτή τον Μάρτιο του 22 στον Νίκο Χατζηνικολάου όπου μίλησε για τη μοναξιά στην προσωπική της ζωή εξαιτίας της εικόνας της μοιραίας γυναίκας.

«Γιαλαντζί εικόνα» χαρακτήρισε αυτήν που έδειχνε στις ταινίες του ελληνικού σινεμά. «Εγώ ήμουν ένα κανονικό, ηλίθια συναισθηματικό άτομο, τρυφερό, γύρευα ένα άγγιγμα ψυχής και όλοι νόμιζαν ότι ήμουν η γυναίκα θηρίο. Η εικόνα μου στις ταινίες μου έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή. Με μάχονταν, με πολεμούσαν.

Τα τελευταία 26 χρόνια η προσωπική μου ζωή ήταν μηδενική. Ίσως τώρα τελευταία να μου λείπει ένας σύντροφος. Όλα αυτά τα χρόνια μου ήταν και απωθητική η ιδέα. Τώρα όμως μπορεί να θέλω. Είναι πολλή η μοναξιά» είπε.

Η εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Το τραγούδι “Του αγοριού απέναντι” απογείωσε την καριέρα μου και κατέστρεψε την προσωπική μου ζωή»

Η τελευταία της συνέντευξη

Τρεις ημέρες πριν από το τραγικό της ατύχημα είχε δώσει και την τελευταία της συνέντευξη στην οποία αποκάλυπτε ότι περνάει και πάλι μι άσχημη φάση στη ζωή της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη, τρεις μέρες πριν από το ατύχημα – «Περνάω μια άσχημη εποχή»