Μαμά-δες: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι – Πότε κάνει πρεμιέρα;
Τηλεόραση

Μαμά-δες: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μαμά-δες: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η Τζένη Θεωνά επιστρέφει δριμύτερη μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για απολαυστικές συνεντεύξεις με γονείς

Η Τζένη Θεωνά και η εκπομπή Μαμά-δες επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν και αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 16:00 το μεσημέρι, με την Τζένη να είναι έτοιμη για απολαυστικές συνεντεύξεις.

Σε κάθε εκπομπή, με το γνωστό κέφι της και με ανεβασμένη διάθεση, θα συναντάει γνωστές μαμάδες και μπαμπάδες που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις δικές τους ιστορίες, ενώ γονείς που αντιμετώπισαν διάφορες δυσκολίες θα μιλούν στο «Μαμά-δες» και θα προσπαθούν να εμψυχώσουν και να βοηθήσουν κι άλλους γονείς προκειμένου να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Από την εκπομπή δεν θα λείψουν, και αυτή τη σεζόν, ιατρικά θέματα, συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Η εκπομπή με την Τζένη Θεωνά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στις 16:00, στην ΕΡΤ1, με ξεχωριστούς καλεσμένους.

Η Μαρία Ηλιάκη έρχεται στην εκπομπή και μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένειά της, έπειτα από χρόνια παραμονής στο εξωτερικό.

Η Τζένη Θεωνά συναντάει τη Φιλίππα, μια μαμά δίδυμων κοριτσιών, η οποία στα 41 χρόνια της αποφάσισε να αποκτήσει παιδί μόνη της, από σπέρμα δότη.

Στη στήλη Μπαμπά-μίλα έρχεται ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μιλάει για τα τρία παιδιά του και τις ισορροπίες που προσπαθεί να κρατήσει μέσα στο σπίτι.

Τζένη Θεωνά – Μαρία Ηλιάκη

Τζένη Θεωνά – Μάριος Αθανασίου

Τζένη Θεωνά – Φιλίππα

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Αρχισυνταξία – Επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου
Παραγωγή: DigiMum IKE

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Διαβάστε επίσης

Τάσος Ιορδανίδης – «Μπαμπά-δες»: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι – Πότε κάνει πρεμιέρα;