Μάνος Καζαμίας: «Τα μίντια το ξεφτίλισαν με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη. Δηλαδή έλεος, φτάνει!»
Τηλεόραση

Μάνος Καζαμίας: «Τα μίντια το ξεφτίλισαν με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη. Δηλαδή έλεος, φτάνει!»

Μάνος Καζαμίας: «Τα μίντια το ξεφτίλισαν με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη. Δηλαδή έλεος, φτάνει!»

Ο τηλεοπτικός Βλησσάρης μιλά στην εκπομπή, Γειά σου

Στην εκπομπή, Γειά σου, παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Καζαμίας τον οποίο απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο του Βλησσάρη στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις φήμες που μιλούν για τον Παράδεισο των κυριών όσο και για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα όσα είχαν γίνει όταν αποκαλύφθηκε η σχέση με τη Δέσποινα Βανδή.

«Την λέω την ηλικία μου. Δεν φαίνομαι στην ηλικία μου ούτε φαίνομαι για 50. Το μικρότερο ποσό που έχω πάρει ως ηθοποιός είναι 70 ευρώ για μια ολόκληρη σεζόν.

Δεν έχω ενημέρωση αν θα συνεχιστεί ο Παράδεισος των κυριών. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι πεσμένα αλλά εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Δυσκολία ερχόταν από τους μεγάλους. Την κολλητή μου οι γονείς της δεν την άφηναν να κάνει παρέα μαζί μου όταν χώρισαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου ήταν δαχτυλοδεικτούμενη επειδή ήταν χωρισμένη. Όταν φεύγει η μητέρα σου νιώθεις ότι έχεις χάσει και από σένα. Θα είμαστε πάντα μαζί γιατί θα ξαναβρεθούμε!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι στην καρδιά μου, είναι φίλος, τον αγαπώ! Τραγωδία ήταν που έρχονταν οι κάμερες για τη σχέση του Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή. Είχα κουραστεί τόσο πολύ που ήμουν έτοιμος να πω ότι τα έχω εγώ με τον Βασίλη. Τα μίντια το ξεφτίλισαν, έλεος δηλαδή, φτάνει! Και τι έγινε; Δεν χορεύουμε ζεϊμπέκικο, δεν πάμε μπουζούκια;

Η Δέσποινα Βανδή μου είχε δώσει ένα φόρεμα για τα Κόκκινα Φανάρια. Υπήρχαν άνθρωποι που σοκαρίστηκαν για την ερωτική σκηνή και έφευγε ο κόσμος. Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι προκαλούμε!».

Διαβάστε επίσης

Κρίστη Καθάργια: «Μέχρι που έφυγα η Δαλάκα και η Ασημίνα ήταν μια χαρά μεταξύ τους»