Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»
Τηλεόραση

Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»

Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»

Η σχέση με τη σύζυγό του και οι ιστορίες πίσω από τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες

Ο Μανούσος Μανουσάκης, ο άνθρωπος πίσω από τους απαγορευμένους έρωτες της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε στο Break για τις ιδέες της γυναίκας του που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, τα κανάλια που αρνήθηκαν τους «Ψίθυρους Καρδιάς» και το «Άγγιγμα Ψυχής», αλλά και την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί.

«Η γυναίκα μου είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στη ζωή μου, και οι “Ψίθυροι Καρδιάς” και το “Άγγιγμα Ψυχής” ήταν δικές της ιδέες»

«Ο ΑΝΤ1 δεν ήθελε τους “Ψίθυρους Καρδιάς” και τους κάναμε στο Mega και το Mega δεν ήθελε το “Η αγάπη ήρθε από μακριά”και το κάναμε στον ΑΝΤ1.

Υπήρξαν φορές που μετάνιωσαν ηθοποιοί για ρόλους που αρνήθηκαν σε σειρές του;

«Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θέλησε να κάνει το “Η αγάπη ήρθε από μακριά και η Παπαθωμά που δεν θέλησε το “Παιχνίδι της Συγγνώμης”».

«Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»

Με τον Απόστολο Γκλέτσο έχουν κρατήσει φιλική σχέση μέχρι και σήμερα ωστόσο όπως παραδέχτηκε δεν θα τολμούσε να ζητούσε κάποια συμβουλή από εκείνον.

«Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ, μιλάμε στο τηλέφωνο» είπε γελώντας.

Σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης τόνισε ότι: «Παρακολουθώ μανιωδώς τα νούμερα της τηλεθέασης, είναι ένα βαρόμετρο της σχέσης σου με το κοινό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ η γιαγιά στους “Ψίθυρους Καρδιάς” ήταν να πεθάνει στο 10ο επεισόδιο, ο κόσμος την ήθελε, την ξεματιάσαμε και έζησε».

Έχει δεχτεί σκληρή κριτική;

Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” οι κριτικοί ήταν λιβελογράφοι, βρίζανε».

Διαβάστε επίσης

Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος»