Δάκης: «Το τραγούδι της Τάμτας είναι σαν όλα τα άλλα»
Τηλεόραση

Δάκης: «Το τραγούδι της Τάμτας είναι σαν όλα τα άλλα»

Δάκης: «Το τραγούδι της Τάμτας είναι σαν όλα τα άλλα»

Τα τραγούδια της Katerine Duska και της Τάμτας για τη Eurovision έχουν αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια. Η Πωλίνα, η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης και ο Δάκης σχολίασαν τις συμμετοχές, με τον τελευταίο να χαρακτηρίζει το κομμάτι της Κύπρου «σαν όλα τα υπόλοιπα».

Η Πωλίνα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα»: «Η ελληνική συμμετοχή είναι θεσπέσια. Αγαπώ την Τάμτα. Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στη Eurovision με το Wagon Lit».

Από την πλευρά της, η Μαντώ δήλωσε: «Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι promotion. Δεν είχε να κάνει με τη θέση που πήρα, αλλά με το κατά πόσο ορισμένες χώρες είναι διατεθειμένες να αναλάβουν τον διαγωνισμό από οικονομικής άποψης».

Ο Κώστας Μπίγαλης τόνισε: «Η Eurovision έχει καταλήξει να είναι μια παρουσίαση του τρόπου ντυσίματος, κάποια εφέ, λέιζερ και κάπου στο βάθος υπάρχει ένα τραγούδι. Το τραγούδι δεν το έχω ακούσει, αλλά ελπίζω να δικαιολογεί τον τίτλο ‘διαγωνισμός τραγουδιού’. Όταν πήγα, το 1994, υπήρχαν ορχήστρες, τώρα όλα είναι playback».

Ο Δάκης ανέφερε: «Το τραγούδι μου άρεσε πάρα πολύ, είναι ιδιαίτερο, όπως και η φωνή της Katerine Duska. Της Κύπρου είναι ένα τραγούδι όπως όλα τα άλλα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα