Μάρα Δαρμουσλή: «Τη βουλιμία μου την αντιμετώπισα αργότερα. Δεν έκανα εμετούς! Έπαιρνα χάπια και…»
Τηλεόραση

Μάρα Δαρμουσλή: «Τη βουλιμία μου την αντιμετώπισα αργότερα. Δεν έκανα εμετούς! Έπαιρνα χάπια και…»

Μάρα Δαρμουσλή: «Τη βουλιμία μου την αντιμετώπισα αργότερα. Δεν έκανα εμετούς! Έπαιρνα χάπια και…»

Όσα είπε για την περίοδο του μόντελινγκ και τη βουλιμία

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, βρέθηκε η Μάρα Δαρμουσλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μόντελινγκ αλλά και την περίοδο που πέρασε βουλιμία.

«Το ζητούμενο είναι να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Όταν το κάνω καλά, υπάρχει λόγος να το χαρεί και ο άλλος. Το καλύτερό μου; Η μητρότητα. Δεν το κάνω καλά. Αλλά το καλύτερο ως προς το αποτέλεσμα. Μην μπλέξεις σε αυτόν τον κυκεώνα των τύψεων γιατί θα σε καταπιεί ολόκληρη. Νιώθω τύψεις και ενοχές συνέχεια».

«Η βουλιμία είναι το τρικέφαλο τέρας. Η βουλιμία, η ανορεξία, η παχυσαρκία είναι το ίδιο τέρας αλλά έχει τρία διαφορετικά κεφάλια. Στη βουλιμία δεν έχεις έλεγχο το τι βάζεις στο στόμα και η αποβολή είναι εξαιρετικά βίαιη. Είχα ξεκινήσει πιο οργανωμένα γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αναγνώριση. Υπήρξε η εμπλοκή μου σε αυτό για να το αναγνωρίσεις που είναι η μισή δουλειά. Όλα τα μοντέλα έχουν διατροφικά προβλήματα. Ίσως κάποια μοντέλα που από την αρχή ήταν τυχερά και το πήγαν καλά και οργανωμένα. Αλλά δεν νομίζω ότι ξεκίνησαν με ένα οικονομικό υπόβαθρο για να υποστηρίζουν γυμναστή, διατροφολόγο κτλ. Τα πιο πολλά κορίτσια δεν τρώνε. Έχω μείνει σε σπίτι με κοπέλες από διαφορετικές χώρες».

«Τη βουλιμία μου την αντιμετώπισα αργότερα. Την αναγνώρισα όταν υπήρχε η εμπλοκή μου με ειδικούς. Δεν ήμουν του εμετού. Έκανα γυμναστική με χάπια που υποτίθεται είναι λιποδιαλυτικά. Το συζητούσα γιατί έπρεπε από κάπου να πάρεις σύσταση. Κάποια κορίτσια μπορεί να κάπνιζαν περισσότερο αλλά εγώ ήμουν κατά. Ό,τι μπορείς να φανταστείς στο μυαλό σου. Κάνω πολλή γυμναστική γιατί μάλλον είναι μικροβιάκι αυτό. Με νοιάζει τι θα φάω γιατί θηλάζω ακόμα».

Διαβάστε επίσης

Μάρα Δαρμουσλή: «Η πείνα ήταν η δεύτερη φωνή που άκουγα στο κεφάλι μου»