Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με τρομάζει που επιβεβαιώνομαι. Αν γίνει αυτό στείλτε με στο Δρομοκαΐτειο»
Τηλεόραση

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με τρομάζει που επιβεβαιώνομαι. Αν γίνει αυτό στείλτε με στο Δρομοκαΐτειο»

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με τρομάζει που επιβεβαιώνομαι. Αν γίνει αυτό στείλτε με στο Δρομοκαΐτειο»

Τα προφητικά βιβλία που γράφει και όσα μοιράστηκε στην Κατερίνα Ζαρίφη

Καλεσμένη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 βρέθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη και μιλά για τα βιβλία που έχει εκδώσει και τις τραγικές συμπτώσεις με όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Η ίδια μιλά για το πως τα βιβλία της έχουν δώσει τα σημάδια που αφορούν τον πόλεμο αλλά και την μεταθανάτια ζωή και πως μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε.

«Εγώ το 2019 έβγαινα τότε στο J2US με έπιασε μία λύσσα να γράψω βιβλία. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ δεν έκανα τίποτα άλλο. Το τελευταίο βιβλίο που έγραψα ήταν το underground. Μία μέρα έπλενα την σκύλα και εγώ βάζω ειδήσεις και έλεγε για τον πόλεμο των Παλαιστινίων. Και έλεγα “κοίτα σύμπτωση. Να έχω τελειώσει ένα βιβλίο underground και ο κόσμος να είναι κάτω από τη γη”. Δεύτερη σύμπτωση, έχω βγάλει βιβλίο που λέγεται Αδίστακτοι προικοθήρες. Περιγράφει μια αρρώστια σπάνια που την παθαίνουν 1 στα 50 εκατομμύρια. Περιγράφεται εδώ μέσα. Χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει η κόρη μου ότι μία φίλη έχει διαγνωστεί από αυτό. Ξαφνικά μου γίνεται ένα κλικ και λέω “για στάσου μισό λεπτό”. Και έχω γράψει τη Ραχέλ που πολέμησε στην Ιερουσαλήμ. Έχω γράψει ένα άλλο που έρχεται ο χάρος και μιλά για την μεταθάνατο ζωή. Τα βάζω όλα κάτω και βάζω τις λέξεις – κλειδιά που είναι “πόλεμος, θάνατος, ανθρώπους κάτω από τη γη”. Και γράφει και για ιερό πόλεμο! Κουφάθηκα. Λέω “είναι προφητικά αυτά που γράφω;”. Λέω θα κάνω ένα chaneling. Δεν διαφέρω από τους άλλους ανθρώπους, δεν υπάρχει αυτό που λένε χάρισμα.

Κάνω το chaneling βγαίνω με μια φράση και ένα νούμερο. Λέει Δανιήλ 1229. Δανιήλ είναι ένας προφήτης και στα αγγλικά είναι Daniel. Δανιήλ είναι και στα εβραϊκά. Ανοίγω τον προφήτη Δανιήλ και πάω στο 1229 και δεν υπάρχει εδάφιο. Αλλά στο 122 μιλάει για την Δευτέρα Παρουσία. Είναι κάτι που δεν ξέρετε για το βιβλίο του Δανιήλ. Είναι το μόνο στην Παλαιά Διαθήκη που μιλάει για την Ανάσταση και τη Δευτέρα Παρουσία. Τι είναι όλα αυτά τα σημάδια; Επειδή το 2017 την πάτησα πολύ άσχημα με μια ερμηνεία δεν μπόρεσα να δώσω. Αν κάποιος έχει κάτι τέτοιο που να μπορεί να πει τι είναι αυτή η ερμηνεία, με πολύ μεγάλη χαρά δώστε ένα email. Περιμένω να βγουν και τα άλλα δύο που έχω γράψει. Το ένα αφορά την Αφρική με την καταπίεση των μαύρων και το άλλο μιλάει για την Αλεξάνδρεια και τον Σινά. Λέω “Παναγία μου, κάτι θα γίνει εκεί”. Αν γίνει αυτό στείλτε με στο Δρομοκαΐτειο.

Με τρομάζει που επιβεβαιώνομαι. Έχω προπονηθεί από παιδάκι για το πως να αναγνωρίζω σημάδια. Αλλά υπάρχει μια μέθοδος να τους δώσεις σημασία. Είναι η κ. Μάρα τρελή για δέσιμο; Είναι της φαντασίας μου; Είναι μια διάσταση που δεν υφίσταται και δεν τη γνωρίζουμε;».

Διαβάστε επίσης

Οδός Ζαρίφη 2: Η Λόλα εισέβαλε στο σπίτι ως θεία της Κατερίνας!