Μαργαρίτης για Ρωχάμη: «Ήμασταν φιλαράκια» – Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Ο θάνατός του ήταν ξαφνικός»
Τηλεόραση

Μαργαρίτης για Ρωχάμη: «Ήμασταν φιλαράκια» – Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Ο θάνατός του ήταν ξαφνικός»

Μαργαρίτης για Ρωχάμη: «Ήμασταν φιλαράκια» – Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Ο θάνατός του ήταν ξαφνικός»

Όσα είπαν φίλοι, γνωστοί και ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης

Mε τον θάνατο του Βαγγέλη Ρωχάμη ασχολήθηκε η Super Κατερίνα. Η εκπομπή βρέθηκε στο Λευκαντί της Εύβοιας όπου ζούσε τα 20 τελευταία χρόνια του ο διαβόητος δραπέτης των φυλακών.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Ρωχάμης πέθανε από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν για αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα νεφρά του.

«Ήταν ένας ευδιάθετος άνθρωπος. Ο θάνατός του ήταν ξαφνικός, οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Ήταν γεμάτος ζωή και φαινόταν και από την επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό» είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης που γνώριζε τον Βαγγέλη Ρωχάμη μίλησε στην εκπομπή.

«Ήμασταν φιλαράκια και ερχόταν στους χώρους που τραγουδούσα. Και πρόσφατα. Και ο Τρομάρας ήταν φίλος του. Μαζί μου ήταν ανοιχτός άνθρωπος, χαμογελαστός. Παρότι γνωριζόμασταν από παλιά από το Γαλάτσι, δεν συζητούσαμε τίποτα από τη ζωή του. Ζωή σε μας και καλό ταξίδι».

Η εκπομπή μίλησε με γείτονες και γνωστούς του αλλά και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ρουμελιώτη που ήταν φίλος του.

«Έμπλεξε με τις παρέες και έγινε αυτό που έγινε. Έκανε αιμοκάθαρση, ήταν άρρωστος. Ήταν μόνος του τελευταία. Η αδερφή του ήταν το στήριγμά του» δήλωσε μια συμμαθήτριά του.

«Τώρα τελευταία είχε πρόβλημα στα νεφρά και έναν καρκίνο στον προστάτη που ήταν μάλλον διάχυτος και πέθανε τσακ μπαμ, δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Μαγείρευε ο Βαγγέλης, ψαρεύαμε, του έδινα κι εγώ και πήγαινε φαγητό στην αδερφή του, που είναι πιο μεγάλη» είπε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στο Λευκαντί ενώ στην Εύβοια επέστρεψαν και οι δύο κόρες του.