Μαρία Μπακοδήμου για Άρη Αργυρόπουλο: «Κλείστε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας»
Τηλεόραση

Μαρία Μπακοδήμου για Άρη Αργυρόπουλο: «Κλείστε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας»

Μαρία Μπακοδήμου για Άρη Αργυρόπουλο: «Κλείστε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας»

Πώς σχολίασε τα λεγόμενα του γιου της περί εξώδικου;

Συνέντευξη παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρης, στην εκπομπή Mega Καλημέρα και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη στο Γειά σου.

Ο γιος της παρουσιάστριας μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του τόνισε ότι δεν θέλει να μιλά για εκείνον η μητέρα του αλλιώς θα της στείλει…εξώδικο!

«H μητέρα μου αποδέχτηκε τον όρο της “πιο περιζήτητης πεθεράς στην Ελλάδα” αλλά δεν μου αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά μου.

Έχω πει στην μητέρα μου (σσ Μαρία Μπακοδήμου) πως αν ξανά αναφερθεί σε έμενα και τον αδελφό μου θα της στείλουμε εξώδικο.

Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι μου είχαν στείλει την δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά. Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν “γαμπρό”.

Αν μία κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τους συνεργάτες της θέλησε να κάνει χιούμορ επί του θέματος, λέγοντας: «Αχ, τι τραβάμε και εμείς οι γονείς! Κλείστε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας γιατί θα ανοίξω το στόμα μου και θα μιλήσω.

Είστε πολύ μαναφούκια εσείς. Εγώ είδα μπροστά στα μάτια μου να ετοιμάζεται, του λέω που πας και μου είπε για να δώσει μία συνέντευξη».

Με τον Ισίδωρο Φίκαρη να προσθέτει: «Εμείς σε ρωτάμε για τον γιο σου».

Και φυσικά η Μαρία Μπακοδήμου με άπλετο χιούμορ είπε: «Να τα πεις στο δικαστήριο αυτά».

Διαβάστε επίσης

Άρης Αργυρόπουλος για Μπακοδήμου: «Της έχω πει αν ξαναπεί για μένα, θα της στείλω εξώδικο»