Μαρία Μπακοδήμου για τον γιο της: «Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας γιατί θα ανοίξω το στόμα μου»
Τηλεόραση

Μαρία Μπακοδήμου για τον γιο της: «Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας γιατί θα ανοίξω το στόμα μου»

Μαρία Μπακοδήμου για τον γιο της: «Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας γιατί θα ανοίξω το στόμα μου»

Ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο μικρός γιος της, Άρης Αργυρόπουλος

Στη σχέση του με τους γονείς του, Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρη Αργυρόπουλο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Άρης Αργυρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε και η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε τα όσα είπε ο μικρός γιος της στον «αέρα» του «Γειά σου».

«Δεν θα μοιραστώ τα προσωπικά μου με τη μητέρα μου, θα με ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου με τους γονείς μου. Έχει συμβεί να γνωρίσω κοπέλα μου στην οικογένειά μου. Είμαι ελεύθερος αυτήν την περίοδο. Δεν μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα και τον Νικήτα κι αν ξαναγίνει… εξώδικο. Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι είχαν στείλει τη δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά.

Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν “γαμπρό”. Αν μια κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν βλέπω ούτε την μητέρα μου. Την έχω διαφορετικά στο μυαλό μου ως μητέρα μου, οπότε μου φαίνεται λίγο διαφορετικό. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά της μητέρας μου», είχε πει μεταξύ άλλων ο Άρης Αργυρόπουλος.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Άρη Αργυρόπουλου πρόβαλαν στο «Γεια σου», με τη Μαρία Μπακοδήμου να τη σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο.

«Αχ τι τραβάμε εμείς οι γονείς. Αυγουστή κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας γιατί θα ανοίξω το στόμα μου και θα μιλήσω», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και σε ερώτηση για το αν ήξερε από πριν όσα είπε ο γιος της στη συνέντευξή, απάντησε:

Όχι καλέ, εγώ…τίποτα δεν ξέρω! Εγώ είδα μπροστά στα μάτια μου να ετοιμάζεται και του λέω “που πας;” και μου λέει “να δώσω μια συνέντευξη”».

Ο Ισίδωρος Φίκαρης είπε στην παρουσιάστρια: «Πάντως εμείς σε ρωτάμε πάντα. Δεν λες εσύ από μόνη σου» κι εκείνη αποκρίθηκε: «Αυτά να τα πεις στο δικαστήριο όταν μας κάνει το εξώδικο».

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Μπακοδήμου για Νίκο Μουρατίδη: «Το πράγμα βρωμάει από μόνο του…»