Μαρία Ιωαννίδου: «Μου έλεγε “να γελάς πάντα. Σου πάει “παπάκι”»
Τηλεόραση

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου έλεγε “να γελάς πάντα. Σου πάει “παπάκι”»

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου έλεγε “να γελάς πάντα. Σου πάει “παπάκι”»

Ο Φρέντυ Γερμανός και τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση τους

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Φρέντυ Γερμανό και τον «πόλεμο» που δέχτηκε εκείνη την εποχή.

«Του άρεσε το κοριτσάκι με την τσίχλα του Φρέντυ Γερμανού. Τον γνώρισα 18 χρονών, ήμουν ακόμη κοριτσάκι. Ήμουν Barbie στο σπίτι. Μια κουκλίτσα που έπαιζε! Ήταν δύσκολο να είσαι η γυναίκα του Φρέντυ. Έχεις μεγάλες ευθύνες. Ήμουν ένα παιδί αλλά τον σεβόμουν και προσπαθούσα πάρα πολύ.

Οι πιο πολλοί δημοσιογράφοι τότε σχολίασαν άσχημα τη σχέση μας. Ο Φρέντυ αγάπησε το Μαράκι, την πάπια γιατί με έλεγε “παπάκι”. Είχε μεγάλη εγκυκλοπαιδική γνώση και αυτό που ήμουν εγώ του έδινε ανάσες, ζωή, γέλιο. Μου έλεγε “να γελάς πάντα. Σου πάει “παπάκι”.

Έδινα “εξετάσεις” συνέχεια γιατί ήμουν κοριτσάκι. Δεν ήμουν δήθεν! Δεν ήμουν αμόρφωτη. Απλώς ήμουν χαρούμενο παιδί, αφελές.

Όταν έφυγε από τη ζωή ο Φρέντυ με ξέχασαν όλοι. Ήταν κολλητοί μας φίλοι, κουμπάροι και με ξέχασαν όλοι. Έγινε σταδιακά. Είχα ανοιχτό το σπίτι, θα μπορούσα να κλαίω και ο καθένας μπορούσε να έρθει, να φάει, να κάτσει να κουβεντιάσει. Μετά από ένα εξάμηνο εξαφανίστηκαν οι πάντες.

Στηρίχτηκα μόνη μου τότε. Το Ναταλάκι στην αρχή με στήριξε αλλά δεν ήθελε, δεν της πήγαινε να κλαίει, να πονάει».