Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης γιατί…»
Τηλεόραση

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης γιατί…»

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης γιατί…»

Η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Πάμε Δανάη σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχασε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης με ιστορίες από τα παλιά και το τώρα.

Αρχικά μίλησε για την οικονομική της εξαπάτηση, είπε:

«Είμαι καλά, έχω να φάω. Έχασα παρά πολλά λεφτά, τα πάντα. Εμπιστεύθηκα μια δήθεν φίλη μου. Μιλάμε για εκατομμύρια. Τα πάντα έδωσα και τα μπιζού μου. Όταν έχασα τα δώρα του Φρέντυ Γερμανού ήθελα να αυτοκτονήσω. Χάθηκε και το σπίτι που μου είχε κάνει δώρο ο Φρέντυ στο Μάτι».

Έπειτα αποκάλυψε σε ένα ταξίδι στο χρόνο, ιστορίες από τα παλιά:

«Έχω φάει χαστούκι από τον Δαλιανίδη, ήταν  αυστηρός. Όταν κάναμε την σκηνή από την Ελληνίδα στο χαρέμι, ψάχναμε να βρούμε νερό. Όταν την βρήκαμε ήπιαν όλοι νερό για την σκηνή εκτός από εμένα. Είχε μυγάκια, σαυράκια. Η Ρένα Βλαχοπούλου με βουτάει από το μαλλί και με έβαλε να πιω το νερό της λίμνης και καταπίνω τα πάντα. Αρρώστησα δύο μέρες και δεν συνεχίσαμε το γύρισμα.

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γνωριστήκαμε στο Πιο λαμπρό αστέρι, ήταν σκληρή. Με ήθελαν για αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν πήγα στο γύρισμα η Αλίκη αφρίσει για το χρυσό μου φόρεμα. Έλεγε “δεν με ενδιαφέρει που είναι μικρή να πάει να αλλάξει”. Έβαλα τα κλάματα γιατί μου το είχε φτιάξει η μαμά μου το φόρεμα».

Με αφορμή το νέο της βιβλίο και τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε:

«Το βιβλίο μου έχει τίτλο “Είμαι by” και αφορά ένα καλλιτέχνη που πήγαινε και με γυναίκες και με άντρες. Πήρα τον Σειληνό να μάθω τι είναι. Όταν έμαθα τι είναι by, με προβλημάτισε. Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Έχω πρόβλημα με το να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια, τα ομόφυλα ζευγάρια, κύριε Κασσελάκη μου. Να ζούνε μαζί. Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών θα ακολουθήσουν την ίδια σεξουαλική ταυτότητα».

Συνέχισε: «Στο πρώτο ραντεβού με τον Σειληνό, κατουρήθηκα από τη ομορφιά και την μαγεία που εξέπεμπε. Είχα τρακ! Η σχέση μας δεν κράτησε γιατί είμαστε άλλοι άνθρωποι. Ο Βαγγέλης ήταν αυτοκαταστροφικός, ήθελε να βγαίνει κάθε βράδυ, με είχε απατήσει με μια στριπτιζέζ. Με παράτησε και πήγε μαζί της στο Παρίσι».

Για το Φρέντυ Γερμανό, είπε: «Η πρόταση που μου έκανε ο Φρέντυ έγινε στην Νέα Υόρκη με είχε πάει για να δω μπαλέτο. Φρέντυ Γερμανός δεν θα ξαναγεννηθεί, είναι κάτι διαφορετικό από τον Δημήτρη (σ.σ. τον τωρινό της σύντροφο). Του έδιναν 2 μήνες ζωή και δεν το μοιράστηκε μαζί μου, πώς μπόρεσε;».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: