Μαρία Κωνσταντάκη: «Ο κόσμος σοκάρεται όταν με γνωρίζει διότι…»
Τηλεόραση

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ο κόσμος σοκάρεται όταν με γνωρίζει διότι…»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ο κόσμος σοκάρεται όταν με γνωρίζει διότι…»

Αποκαλυπτική ήταν η Μαρία Κωνσταντάκη μιλώντας στο Καλύτερα αργά

Άφωνη άφησε την Αθηναΐδα Νέγκα η Μαρία Κωνσταντάκη με τις απαντήσεις που έδινε στις ερωτήσεις που της έκανε στην εκπομπή Καλύτερα αργά

Προς το τέλος της συνέντευξης η ηθοποιός ρωτήθηκε ποιοι είναι οι καλύτεροί της φίλοι και μιλώντας για αυτούς είπε ότι «είναι άνθρωποι που έχουμε την ίδια αισθητική. Είναι σημαντικό  να είσαι από την ίδια “φυλή”. Εγώ είμαι πολύ υπέρ του να είμαστε από την ίδια αγέλη και στον έρωτα νομίζω ότι εκεί αποτυγχάνουμε γιατί διαλέγουμε τον άλλον από την άλλη φυλή γιατί έχει κάτι που δεν έχουμε και τελικά είναι το πρώτο που χτυπάς στον άλλον.

Καταλαβαίνω ότι είμαι λίγο τρομακτική γιατί βγαίνω σε συνεντεύξεις και μπορεί να λέω και μπούρδες, πράγματα που κατασκευάζω από το κεφάλι μου, να λέω και ψέματα, να κάνω λίγο πιο πικάντικη τη συνέντευξη.

Η δημόσια εικόνα μου δεν έχει καμία σχέση με την ιδιωτική και εκεί σοκάρεται ο κόσμος όταν με γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή είναι η δημόσια εικόνα μου, σόρι Αθηναΐδα. Αν πάμε για ένα ποτό θα δεις την ιδιωτική, είναι λίγο πιο τρυφερή και ανθρώπινη»