Μαρία Ναυπλιώτου: «Διαλύθηκα!»
Τηλεόραση

Μαρία Ναυπλιώτου: «Διαλύθηκα!»

Μαρία Ναυπλιώτου: «Διαλύθηκα!»

Όσα είπε για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας αλλά και ως Φιλουμένα Ματουράνο

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας αλλά και ως Φιλουμένη Ματουράνο.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρικό παράσταση, Φιλουμένα Ματουράνο, στο Θέατρο Χορν μαζί με τον Μελέτη Ηλία και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς.

Πώς αποφάσισε να αφήσει το MasterClass μετά από τέσσερα χρόνια;

«Μετά από 4 χρόνια ήθελα να πάω παρακάτω. Το θέατρο είναι κουραστικό, πολλές φορές είναι τρομακτικά βαρετό. Από την άλλη μεριά όσο έρχεσαι σε επαφή με κάτι ανακαλύπτεις πράγματα που δεν είχες σκεφτεί πριν. Και αρχίζεις πια και μπαίνεις στον χαρακτήρα. Δανείζεις σχεδόν το όλο σου το είναι.

Υπήρχε η σύγκριση στην αρχή με την Μαρία Κάλλας και εκεί τρελάθηκα. Η Μαρία Κάλλας ήταν ένα ανεπανάληπτο φαινόμενο ως καλλιτέχνης και πρόσωπο. Αυτό που με ταλαιπώρησε είναι ότι δεν είχα ξαναπαίξει τόσο σκοτεινό χαρακτήρα. Σκεπτόμενη ότι είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο, διαλύθηκα.

Για αυτό και διάλεξα την Φιλουμένα! Είναι το πρόσωπο που πάει παρακάτω, αντιμετωπίζει τη ζωή με φως και καταφέρνει να γεννήσει τρία παιδιά κρυφά από όλους, να τα μεγαλώσει και να συνδεθεί με τον άνθρωπό της. Η παράσταση τελειώνει στο φως και την έχω αγαπήσει πολύ αυτή την γυναίκα.

Με τον Μελέτη Ηλία έχουμε παίξει σε πολλά έργα. Είναι ταλαντούχος, δουλευταράς και έχει ένα καλό. Δεν τον έχει διαβάλει η δημοσιότητα που ζει. Ο Μελέτης είναι γειωμένος, αυτός που γνώρισα πριν χρόνια.

Όλοι έχουμε δει ανθρώπους που παίρνουν αναγνωρισιμότητα ή εξουσία ή δύναμη, αλλάζει. Όταν δεν θυμάσαι από πού ξεκίνησες μπορεί να θεωρήσεις ότι είσαι κάτι σπουδαίο. Εκεί θέλει αντίσταση!».

Διαβάστε επίσης

Μαρία Ναυπλιώτου: «Δεν ήταν εύκολο να πενθήσω όταν έφυγαν οι γονείς μου»