Μαρία Σολωμού: «Έπαθα αυτοάνοσα! Για 7 χρόνια έκλαιγα, χώρισα και έγινα καλά»
Τηλεόραση

Μαρία Σολωμού: «Έπαθα αυτοάνοσα! Για 7 χρόνια έκλαιγα, χώρισα και έγινα καλά»

Μαρία Σολωμού: «Έπαθα αυτοάνοσα! Για 7 χρόνια έκλαιγα, χώρισα και έγινα καλά»

Η «κανονικότητα», η μητρότητα και ο μελλοντικός σύντροφος

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού και μίλησε για την «κανονικότητα», τη μητρότητα αλλά και τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να είχε ο μελλοντικός σύντροφός της.

Η ηθοποιός είναι υπέρ της ελευθερίας και δεν μπορεί καθόλου να συμβιβαστεί στα «κουτάκια» της κοινωνίας και στα «πρέπει» της.

«Βούλιαξα στην κανονικότητα και κόντεψαν να με βρουν βουλιαγμένη. Ήταν παλιά και ξεβούλιαξα πολύ απότομα. Σύζυγος ποτέ γιατί τώρα τελευταία ακούω αν θα ξαναπαντρευόμουν. Ξανά; Με πολλή δουλειά χαόνεσαι, τα παίζεις. Πέρασα πολύ δύσκολα μια περίοδο και το κενό μου ήταν ο καναπές.

Δεν ήμουν καλά, με ταρακούνησε κάτι πολύ προσωπικό. Πετάχτηκα από τον καναπέ και λέω “κάτσε να κοιταχτώ να θυμηθώ ποια είμαι”. Νόμιζα ότι ήταν έρωτας! Υπέφερα με την κανονικότητα και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη στον πλανήτη και έλεγα μάλλον έτσι πρέπει να είναι. Κοιταζόμουν στον καθρέφτη, ήμουν 35 και ένιωθα 135. Έπαθα αυτοάνοσα!

Για 7 χρόνια έκλαιγα από τη μέση μου και χώρισα και έγινα καλά. Πρέπει να ακούμε το σώμα μας. Προσπαθώ να το ακούσω και να φέρω έτσι τη ζωή μου να είμαι καλά, ξέγνοιαστη, να δουλεύω όταν μπορώ και θέλω».

«Ο γιος μου επειδή μένει στο Χαλάνδρι, το πρώτο χρόνο δεν ερχόταν σε εμένα γιατί ήθελε να δει τους φίλους του. Τον δεύτερο χρόνο ήταν στο κέντρο γιατί έχει και άλλους φίλους. Δεν το πήρα ως απόρριψη γιατί το παιδί έχει μια δική του σοφία. Εγώ την πάτησα τα πρώτα χρόνια από τις τύψεις που δούλευα και νόμιζα ότι ήμουν κακιά μάνα. Ότι ήμουν η τρελή του χωριού!».

«Θα ήθελα ο σύντροφος που θα ερωτευτώ να έχει χιούμορ και να είναι γελοίος άνθρωπος στην προσωπική του ζωή. Δεν μπορώ τη σοβαρότητα, βγάζω καντήλες. Θέλω να ξέρω ότι με προσέχει, ότι ενδιαφέρεται γενικά. Το κομμάτι του νοιαξίματος είναι πολύ σημαντικό γιατί υπάρχουν αρκετοί που λένε “εγώ, εγώ, εγώ”. Δεν ξέρω αν είμαι καλή σύντροφος γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει ο άλλος. Μπορώ να γίνω ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, μπορώ να γίνω πολύ αδιάφορη και είναι κάτι που μου το λένε. Ενώ μπορεί να θεωρούν ότι τους αγαπάω, μπορούν να μην σε ξαναδούν ξαφνικά. Δεν συγκρούομαι».