Μαρία Σολωμού: Τι ρόλο αναλαμβάνει στο Fame Story;
Τηλεόραση

Μαρία Σολωμού: Τι ρόλο αναλαμβάνει στο Fame Story;

Μαρία Σολωμού: Τι ρόλο αναλαμβάνει στο Fame Story;

Όσα είπε η ηθοποιός στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη μουσική ακαδημία του Star στην οποία θα συμμετέχει

Πρεμιέρα με το πρώτο πανηγυρικό του live κάνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Star το Fame Story της νέας εποχής που θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί το επόμενο νέο μεγάλο ταλέντο στη μουσική.

Τα επεισόδια θα παίζονται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στις 23.00 ενώ το live θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή βράδυ.

Παρουσιαστής και παραγωγός θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στην κριτική επιτροπή θα κάθονται οι Γιώργος Αρσενάκος, Ελένη Φουρέιρα, Αντώνης Ρέμος και Light.

Ενεργό ρόλο στην ακαδημία θα έχει η Μαρία Σολωμού που μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον ρόλο που αναλαμβάνει ως δασκάλα των μαθητών.

«Έχω ένα θέμα, το αμολάω σαν νέο λίγο πριν γίνει. Επειδή διδάσκω σχεδόν 17 χρόνια στη σχολή, όταν το άκουσα είπα “κοίτα να δεις” γιατί στο πρώτο έτος δεν τους δίνω κείμενα αλλά τραγούδια για να απελευθερωθεί το κορμί τους, να μην νιώθουν ντροπή.

Θα τους κάνω μία φορά την εβδομάδα ερμηνεία τραγουδιού, σκηνική παρουσία, υποκριτική τραγουδιού. Είναι πολύ περίεργη ισορροπία στο υπερπαίζω και υπερκάνω. Όχι αυτό, πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή.

Εγώ λίγα πράγματα ξέρω αλλά ξέρω ότι το νέο Fame Story θα έχει πολλές ανατροπές. Θα παίξουν ρόλο οι καθηγητές.

Ένα πράγμα που με ενοχλεί στους μαθητές μου είναι η σκηνική έπαρση, η έπαρση γενικά, που νομίζει ότι το έχει.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φαντάζονται τα νέα παιδιά. Εγώ όσα παιδιά έχω αντιμετωπίσει με φοβερό ταλέντο δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ τα παιδιά που δεν ξέραν να αρθρώσουν κάνανε φοβερή δουλειά. Το μόνο που μπορεί να με θυμώσει είναι η σκάντζα, η κοπάνα, η ασυνέπεια και να μην είναι σεβαστικοί.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι σε αυτό» είπε.

«Αν κάποιος από τους κριτές πει κάτι για την ερμηνεία των παιδιών για την οποία θα έχω ιδρώσει δεν ξέρετε τι θα γίνει!» απείλησε με το γνωστό της χιούμορ.