Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι καλύτερη μάνα απ’ ό,τι ήμουν εγώ»
Τηλεόραση

Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι καλύτερη μάνα απ’ ό,τι ήμουν εγώ»

Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι καλύτερη μάνα απ’ ό,τι ήμουν εγώ»

Μόνο τα καλύτερα έχει να λέει πάντα η ηθοποιός για τη σύζυγο του γιου της

Στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού κάθισε η Μαρία Τζομπανάκη και τη συζήτηση μονοπώλησε εκτός από το comeback του Σασμού, η προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, που έγινε πατέρας, ενώ με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη νύφη της, Γεωργία Κρασσά.

«Ο Ορφέας έγινε γονιός και κατάλαβε την πλευρά τη δική μου. Έχει μπει στη δική μου τη θέση και μου δίνει μία ικανοποίηση που το παιδί μου έχει μπει σε αυτήν την υπέροχη θέση της πατρότητας. Του δίνει άλλες ευθύνες και με καταλαβαίνει και λίγο που είμαι φορτική προς την αγάπη μου».

Πώς είναι οι σχέσεις με τη νύφη της, τη Γεωργία Κρασσά;

«Αγαπώ στη Γεωργία το ότι αγαπά πραγματικά και σέβεται τον άντρα της. Άνθρωπος που αγαπά το παιδί μου, μπαίνει κατευθείαν στον κόρφο μου και στην προστασία μου. Η Γεωργία είναι αυθεντική, πέρα από τα προφανή χαρίσματα, όμορφη καλοαναθρεμμένη, καλλιεργημένη. Είναι σύντροφος και είναι καλή μάνα, καλύτερη μάνα απ’ ό,τι ήμουν εγώ, απ’ ό,τι η γενιά μου ξέρει. Γι’ αυτό την ευγνωμονώ και τον γιο μου που τη διάλεξε».

«Εγώ σαν επαγγελματίας αποσύρθηκα από τη δουλειά και ασχολήθηκα με το παιδί επί της ουσίας. Η ανατροφή του παιδιού έχει να κάνει με τις αρχές όχι με το τάισμα. Επειδή είμαι ηθοποιός, μου ξέφευγαν κάποια πράγματα όσον αφορά τον χρόνο και την ποιότητα που έπρεπε να δώσω σε κάποιες περιπτώσεις. Η Γεωργία είναι εκεί, δεν θυμώνει αλλά διδάσκει».