Μαρία Χατζηστεφανή: «Άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος και με απέλυσαν»
Τηλεόραση

Μαρία Χατζηστεφανή: «Άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος και με απέλυσαν»

Μαρία Χατζηστεφανή: «Άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος και με απέλυσαν»

Η συνεργασία με τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ

Η επιχειρηματίας, Μαρία Ζατζηστεφανή, κριτής του Dragons’ Den μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Το “προκλητικό” μήνυμα που έλαβε στα social media, η σχέση της με τους υπόλοιπους κριτές του, η απόλυσή της από την τράπεζα αλλά και η συνεργασία της με την Kylie Jenner, όταν η δεύτερη ήταν μόλις 16 ετών.

«Μου ήρθε ένα μήνυμα όπου κάποιος μου λέει “κ. Χατζηστεφανή θα ήθελα 10.000 ευρώ για να πάω 2-3 ταξιδάκια αναψυχής. Μπορεί να έχετε τρέλα και να θέλετε να μου τα δώσετεν κι εγώ ως αντάλλαγμα θα σας στείλω τα βιντεάκια, πώς ξόδεψα τα χρήματά σας”», είπε αρχικά.

«Κάποιες στιγμές, λόγω κούρασης δημιουργείται ένας εκνευρισμός κι αν κάτι δεν πάει καλά, δημιουργηθεί λίγο μια κόντρα μεταξύ μας με τους κριτές, γίνεται μέσα στο πλατό και μετά τα ξεχνάμε», εξήγησηε για τις εντάσεις μέσα στο παιχνίδι.

«Από πάρα πολύ μικρή με ενδιέφερε ο κόσμος της μόδας, του στυλ, της ομορφιάς, σπούδασα αγγλική φιλολογία στην Αθήνα και δούλεψα παράλληλα σε κάποια περιοδικά για 4 χρόνια. Είχα πολύ περιέργεια για τον χώρο του business, πήρα μια υποτροφία, πήγα στην Αμερική κι εκεί, σπούδασα 2 χρόνια. Όταν τέλειωσα, βρέθηκα σε μια τράπεζα στο Λονδίνο. Μετά από 2 χρόνια άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος, το κατάλαβαν κι αυτοί και με απέλυσαν. Οπότε σκέφτηκα να κάνω τη δική μου εταιρεία. Να βγάλω τα δικά μου προϊόντα, από μια συνταγή της γιαγιάς μου από τη Μυτιλήνη που χρησιμοποιούσε μέλι, λάδι και ελαιόλαδο. Ξεκίνησα από το σπίτι μου, από ένα δωμάτιο», εξήγησε.

«Από πολύ νωρίς κάναμε διάφορες επαφές με ατζέντηδες στο Χόλιγουντ και μου ήρθε ένα mail, από ένα πάρτι που γίνονταν μετά τα Όσκαρ, να δώσω 2,500 κομμάτια ενός προϊόντος μου, δωρεάν. Μετά από αυτό είχαμε την Τζένιφερ Άνιστον και την JLo, να δώσουν συνέντευξη και να μιλήσουν για αυτό το προϊόν.  Με τις Καρντάσιαν, δουλέψαμε μέσω ενός make up artist, που του είχαμε στείλει μερικά προϊόντα. Χρησιμοποίησε στην Κάιλι Τζένερ, το έβαλε στο Instagram, επικοινωνήσαμε με την Κρις Τζένερ της είπαμε να κάνουμε μια καμπάνια και περιέργως συμφώνησε. Η Κάιλι στα 16 της που ήρθε το πρωί στο Λονδίνο, ήταν μακιγιαρισμένη, με μαλλιά, με τα ρούχα και ήταν όλη μέρα σοβαρή επαγγελματίας, δεν καταλάβαινε τίποτα», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

Dragons’ Den: Τον εξέθεσαν και ετοιμάζεται για… παραίτηση – «Τι ντίβα είναι αυτή;» – Έξαλλη η Χατζηστεφανή