Μαρία Ζώη: Οι αριθμοί δείχνουν το τηλεοπτικό μέλλον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Τηλεόραση

Μαρία Ζώη: Οι αριθμοί δείχνουν το τηλεοπτικό μέλλον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαρία Ζώη: Οι αριθμοί δείχνουν το τηλεοπτικό μέλλον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το αριθμολογικό - ψυχολογικό προφίλ του παρουσιαστή

Πολύς λόγος για το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει γίνει το τελευταίο διάστημα!

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται με το κανάλι τον καλοκαίρι και οι φήμες έχουν ξεκινήσει αναφορικά με το πού θα τον δούμε την επόμενη σεζόν, με το Mega να εμφανίζεται ως ο πρώτος «μνηστήρας» που τον διεκδικεί!

Ο ίδιος πάντως, όσες φορές κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το μέλλον του, το απέφυγε ευγενικά.

Στην εκπομπή «Επί τόπου», η δημοσιογράφος, ψυχολόγος και αριθμολόγος, Μαρία Ζώη, παρουσίασε τους προσωπικούς αριθμούς του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με βάση την ημερομηνία γέννησής τους.

Σύμφωνα με την κ. Ζώη, ο παρουσιαστής εκπροσωπεί τον αριθμό «4», αριθμός σταθερός, αξιόπιστος, που σημαίνει υπέρμετρη λογική.

Πρόκειται για έναν βαθύτατα συναισθηματικό άτομο, είναι σταθερός και αξιόπιστος. Όμως, σύμφωνα με την ίδια, πρέπει να προσέξει αυτό το διάστημα.

Τα γενέθλιά του δείχνουν ότι έχει και έναν προσωπικό αριθμό, το «11», που δείχνει ότι πρόκειται για μια δυνατή προσωπικότητα, δεν κάνει τίποτα τυχαία, είναι επαγγελματικά διεστραμμένος, βαριέται εύκολα και αυτό που πιστεύει η ίδια ότι θα καθορίσει την προσωπική του απόφαση, είναι το τι θα γίνει τον Νοέμβριο. Θα πρέπει να εξετάσει το διάστημα 13 Νοεμβρίου και 22. Η 24η είναι μια πολύ δυνατή μέρα για εκείνον, όπως και οι τρεις τελευταίες ημέρες εκείνου του μήνα.

Αγαπά τη γνώση και τη συλλογή καινούριων εμπειριών, είναι δημιουργικός άνθρωπος, ευρηματικός, αισιόδοξος, φιλόδοξος και δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις που χαρακτηρίζονται πρωτοποριακές.

Δείτε ολόκληρη την ανάλυση της Μαρίας Ζώη

Διαβάστε ακόμα

Κώστας Πάσσαρης: Απορρίφθηκε η τελευταία αίτηση αποφυλάκισής του – «Έχει μετανιώσει κι έχει έρθει κοντά στον Θεό»