Μαρίνα Ασλάνογλου: «΄Ήταν με ένα κομποσκοίνι στα χέρια. Κλαίγανε και οι δύο…»
Τηλεόραση

Μαρίνα Ασλάνογλου: «΄Ήταν με ένα κομποσκοίνι στα χέρια. Κλαίγανε και οι δύο…»

Μαρίνα Ασλάνογλου: «΄Ήταν με ένα κομποσκοίνι στα χέρια. Κλαίγανε και οι δύο…»

Όσα είπε για το δύσκολο ταξίδι της μέχρι τη μητρότητα

Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου η οποία μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε  εξωσωματικές που έκανε ενώ έστειλε παράλληλα το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί.

«Μπαίνεις σε έναν ρόλο απότομα, προσπαθούσα να το διαχειριστώ και να αφήσω όλες τις άλλες ιδιότητες που είχα ως γυναίκα και έδωσε προτεραιότητα στο παιδί. Αφήνεις στην άκρη τη δική σου ελευθερία».

«Όσο περνάνε τα χρόνια και τώρα που ο Κωνσταντίνος έχει μεγαλώσει έχω μεγαλύτερη ελευθερία και στη δουλειά και στις προσωπικές μου συναναστροφές».

«Επειδή υπήρξαν δύο αποτυχημένες εξωσωματικές και υπήρξε μεγάλη στενοχώρια η τρίτη φορά είχε μεγαλύτερο άγχος που περίμενα το τηλεφώνημα γιατί είχα πει μέχρι 3 εξωσωματικές θα κάνω. Ήταν τα γενέθλια του Δήμου, 14/7/2017. Ήμασταν στο σπίτι και μαζί μας ο κολλητός μου ο Δημήτρης από το σχολείο. Ο Δήμος ήταν με ένα κομποσκοίνι στα χέρια και ο Δημήτρης έβαζε μουσικές για να ελαφρύνει την κατάσταση, εμένα χτυπούσε η καρδιά μου. Χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνω και μου λένε “συγχαρητήρια, είστε έγκυος”. Κλαίγανε και δύο αγκαλιασμένη, όταν το είπα στους γονείς μου, άρχισα να κλαίω και εγώ».

«Ο Δήμος είναι πολύ καλός μπαμπάς, με έχει στηρίξει πολύ με τον Κωνσταντίνο. Εκεί που διαφωνούμε είναι ότι δεν γίνεται το πρόγραμμα όπως το θέλω εγώ» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη»