Μαρίνα Ασλάνογλου: «Πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί»
Τηλεόραση

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί»

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί»

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τα επαγγελματικά της, την απιστία και τις 3 εξωσωματικές

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, την άποψή της πάνω στην απιστία και την σχέση της με τον άντρα της Δημοσθένη καθώς και για τις τρεις προσπάθειες εξωσωματικής.

Αρχίζοντας την συζήτηση για τα επαγγελματικά της αυτό το καιρό, αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση:

«Άφησα την τηλεόραση πριν 14 χρόνια. Μου λέγανε έχουμε ακούσει ότι η Ασλάνογλου δεν κάνει τηλεόραση και έλεγα όχι αυτό δεν είναι καλό. Δεν είχα ρίξει μαύρη πέτρα».

Με αφορμή την παράσταση στην οποία παίζει αυτή την στιγμή, μιλάει για το κομμάτι της απιστίας και την σχέση της με τον σύζυγο της Δημοσθένη:

«Το πιο εύκολο είναι να σταματήσεις κάτι, το πιο δύσκολο είναι να μείνεις εκεί. Πάντα έλεγα ότι δεν συγχωρώ την απιστία, πλέον δεν ξέρω… Δεν ξέρω πως θα διαχειριζόμουν την απιστία τώρα που έχουμε ένα παιδί. Με τον Δημοσθένη δεν βαριέμαι ποτέ. Θέλει συνέχεια παρέα και φίλους. Μου λέει αν σε αφήσω θα σε βρουν βαλσαμωμένη στον καναπέ.Έχω κάνει ψυχανάλυση, για φόβους και ανασφάλειες που είχα. Οι πιο συνηθισμένος τσακωμός μου με τον Δημοσθένη είναι για το παιδί».

Οι εξωσωματικές και η δύσκολη εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη διαδικασία να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής αλλά και τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε.

«Έχασα δέκα κιλά, είχα πάρει βάρος από τις τρεις εξωσωματικές προσπάθειες. Πολλές ορμόνες και φάρμακα, ο γιατρός μού είχε πει ότι θα αργήσω να επανέλθω. Ήρθε ο κορονοϊός και δεν είχαμε δουλειά, ο μεταβολισμός μου δεν είχε ξεμπλοκάρει μέχρι που αποφάσισα να προσέχω συστηματικά και πήρε μπρος. Πολλές γυναίκες κρύβουν τις εξωσωματικές, το θεωρούν ταμπού.

Είναι επώδυνη κατάσταση για τη γυναίκα γιατί αισθάνεται ότι αυτή φταίει. Το πέρασα κι εγώ, δεν το έβαλα κάτω με την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, είπα δεν έχασα τον αγώνα, θα συνεχίσω. Είχα δώσει στον εαυτό μου το περιθώριο των τριών προσπαθειών. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Εγώ έκανα μέσα σε εννέα μήνες τρεις προσπάθειες γιατί είχα βάλει τον οργανισμό μου σε μια διαδικασία, ήταν σε μια ενεργοποίηση και είπα δεν πρέπει να το αφήσω. Δεν θα ξαναδοκίμαζα τέταρτη φορά, γι’ αυτό δεν έκανα και δεύτερο παιδάκι.

Είναι επώδυνη και η διαδικασία του τηλεφωνήματος, όταν σε παίρνουν και σου λένε “δεν είστε έγκυος” κι εσύ κλαις. Την ημέρα που έλαβα το χαρμόσυνο τηλεφώνημα, το προηγούμενο βράδυ έκανα τον πιο γαλήνιο ύπνο της ζωής μου. Ξύπνησα το πρωί και είπα κάτι καλό θα γίνει».

«Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, έκανα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί».

Οι φωτιές στη Μάνδρα και ο σύζυγός της

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταστροφές που υπέστη η περιουσία του συζύγου της εξαιτίας των πυρκαγιών και των πλημμυρών του φθινοπώρου.

«Η οικογένεια του άντρα μου έχει μια τεράστια έκταση έξω από τη Μάνδρα Αττικής. Ήταν ουσιαστικά ο παράδεισός του και κάηκαν τα τρία τέταρτα της έκτασης. Ο ίδιος ο Δημοσθένης έσωσε τα ζώα, κουβάλησε τα άλογα 2,5 χιλιόμετρα μακριά με τα πόδια, ήταν τέσσερις μέρες άυπνος. Στην Σκιάθο, με τις πλημμύρες, το σπίτι της μητέρας του πλημμύρισε, ήταν εκεί η γυναίκα αλλά φυσικά έφυγε, την πήραν. Σημασία έχει ότι είμαστε καλά».