Μαρίνα Πατούλη για τα φίλτρα: «Ήταν παρατραβηγμένο. Πήγα στην λαϊκή και έλεγαν όλοι…»
Τηλεόραση

Μαρίνα Πατούλη για τα φίλτρα: «Ήταν παρατραβηγμένο. Πήγα στην λαϊκή και έλεγαν όλοι…»

Μαρίνα Πατούλη για τα φίλτρα: «Ήταν παρατραβηγμένο. Πήγα στην λαϊκή και έλεγαν όλοι…»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τα social media και τα φίλτρα στις φωτογραφίες της

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s time και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα σχόλια για τα φίλτρα στις φωτογραφίες και τα social media.

Κατά την είσοδό της στο πλατό της εκπομπής, ο Λάκης Γαβαλάς βρισκόταν εκεί θέλησε να κάνει μια κριτική για το outfit της.

«Για το απόγευμα να πας να βάλεις ένα μαύρο ρούχο αλλά για το πρωί είσαι τέλεια έτσι! Υπέροχη. Γιατί δεν κανείς αίτηση για το My style rocks να μας έρθεις;».

Στην συνέχεια η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή:

«Τώρα που ο γιος μου ολοκληρώνει την θητεία του και έπειτα θα συνεχίσει τις σπουδές του στην Κύπρο είμαι μόνη στο σπίτι και αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Όταν θέλω να είμαι μόνη, είμαι μόνη αλλά το σπίτι μου πάντα πλαισιώνεται από φίλους, φίλες, καλό κόσμο κάνουμε μπάρμπεκιου και τέτοια. Η αλήθεια είναι ότι κατα τη διάρκεια του έγγαμου βίου μας και οι δυο είχαμε ένα πολύ φορτωμένο ωράριο και λείπαμε και οι δυο σχεδόν όλη μέρα. Τώρα το να γυρίζεις από μια κουραστική μέρα και να χαλαρώσεις βλέποντας ένα σίριαλ μου αρέσει».

«Ο κάθε άνθρωπος είναι συντροφικό ον. Θέλει ένα σύντροφο, αλλά ένα σύντροφο και ο καθένας σπίτι του… Όχι πολλά πολλά. Δεν είπα ότι έχω σύντροφο. Είμαι γεμάτη και δεν αποκλείω το γεγονός να υπάρξει κάποια στιγμή ένας σύντροφος στη ζωή μου. Δεν θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής. Για ποιο λόγο να παντρευτώ; Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο, ήμουν σε σχέση και γάμο με τον πρώην σύζυγό μου από τα δεκαοκτώ μου».

Ακόμη θέλησε να μιλήσει για τα φίλτρα στις φωτογραφίες αλλά και τα αρνητικά σχόλια στα social media, τι είπε:

«Όταν γύρισα στο σπίτι από τα ψώνια στη Γλυφάδα, είπα να χαλαρώσω και να ανεβάσω μια φωτογραφία. Εμένα μου αρέσει να πειραματίζομαι γιατί η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα. Έβαλα τα φίλτρα αλλά δεν ζω και σε καμία σπηλιά, με βλέπουν και με γνωρίζουν όλοι. Δεν σου κρύβω ότι πήγα στην λαϊκή στη Γλυφάδα και λέγαν όλοι, ”μα κυρία Πατούλη…” και τα λοιπά.

Λοιπόν γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε 20 ετών και αγαπάμε και τον εαυτό μας. Το λέω γιατί ειπώθηκε ότι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας και είναι βασανιστικό. Όχι! Επειδή αγαπάμε τον εαυτό μας και ως γυναίκες έχουμε και την ωραιοπάθεια, πειραματιζόμαστε με διάφορες μορφές και νομίζω ότι αυτό είναι και ατομική ελευθερία. Εμένα μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, θα βάλω μάλιστα και φωτογραφία με γεροντικό φίλτρο!

Ανέβασα τη φωτογραφία και έγινε ο κακός χαμός!

Εκείνη την ώρα που την ανέβασα φυσικά και κατάλαβα ότι ήταν παρατραβηγμένο. Αλλά όλοι καταλαβαίνουν ποια είμαι και με ξέρουν, δεν είμαι μία άγνωστη γυναίκα. Αυτό ισχύει για τις άγνωστες κοπέλες που δεν είναι αναγνωρίσιμες.

Από μικρή μου άρεσε να προσέχω τον εαυτό μου και μου δίνει χαρά.

Με τα φίλτρα, οκ, ήταν υπερβολή. Αλλά είναι αναφαίρετο ατομικό δικαίωμα. Οι βωμολοχίες και τα σχόλια από κάτω από την φωτογραφία δείχνουν μια κοινωνική παθογένεια της εποχής μας. Εγώ βλέπω ότι έχω δυο κατηγορίες από φίλους και φίλες. Κάποιοι με αγαπάνε και κάποιοι βγάζουν την κακεντρέχεια τους, είναι πικρόχολοι. Δεν στεναχωριέμαι όταν τα διαβάζω γιατί έχω ήδη υποστεί bullying όλα αυτά τα χρόνια.

Εγώ μπορεί να θέλω να έχω χρυσό σαλόνι, αυτό δεν επηρεάζει κάποιον!

Εγώ είμαι 55 ετών και θέλω να δώσω το μήνυμα σε εμάς τις πιο μεγάλες γυναίκες να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και να τον προσέχουμε εξωτερικά και εσωτερικά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη για Μαρίνα Πατούλη: «Είναι πολύ βασανιστικό να μη σου αρέσει ο εαυτός»